سوغات کارتال از ترکیه برای پرسپولیس / اوغلجان چاغلایان مهاجم مدنظر سرخپوشان کیست؟

به گزارش رکنا، رسانه هوجالی گازتچی ترکیه اعلام کرد : اسماعیل کارتال شخصا برای جذب اوغولجان چاغلایان آقای گل فصل گذشته لیگ یک ترکیه با 21 گل وارد عمل شده است.
بند فسخ این بازیکن 20 میلیون لیر حدود 45 میلیارد تومان است.

نکته جالب اینجاست که گفته می‌شود اسماعیل کارتال، سرمربی فعلی پرسپولیس و چهره شناخته‌شده فوتبال ترکیه، شخصاً برای جذب این بازیکن وارد عمل شده و این موضوع گمانه‌زنی‌ها درباره جدی بودن علاقه سرخ‌پوشان به چاغلایان را افزایش داده است.
این بازیکن به تازگی قراردادش با کوجائلی‌اسپور را به مدت یک سال دیگر تمدید کرده اما در بند این قرارداد، شرط فسخی معادل ۲۰ میلیون لیر ترکیه (حدود ۴۵ میلیارد تومان) گنجانده شده است.

با وجود عدم دریافت پیشنهاد رسمی، گفته می‌شود تیم‌هایی از لیگ یک ترکیه نیز پیگیر وضعیت او هستند، اما احتمال انتقال او به خارج از ترکیه بیشتر است.

اگر یکی از دو باشگاه ایرانی در مسیر جذب این مهاجم جدی عمل کند، علاوه بر تقویت خط حمله‌شان، منبع مالی خوبی نیز برای باشگاه ترک فراهم خواهد شد. همه‌چیز اکنون در انتظار انجام معامله از سوی پرسپولیس یا باشگاه دیگر است.

پرسپولیس

اخبار تاپ حوادث

وبگردی