قهرمانان لیگ ممنوع‌المصاحبه شدند!

به گزارش رکنا، وقتی تراکتور با برتری قاطع چهار بر صفر دو هفته زودتر از پایان فصل قهرمان شد، بسیاری منتظر مصاحبه‌های جذاب و مفصل بازیکنان تراکتور بودند اما در جشن زودهنگام تبریزی‌ها تنها چند بازیکن و به صورت کوتاه و محدود صحبت‌هایی بر زبان آوردند و اعضای تیم بدون مصاحبه میکسدزون ورزشگاه سردار آزادگان را ترک کردند.

حالا با اطلاعیه تراکتور اعلام شد که تمام ارکان و اعضای تیم برای حفظ آرامش تیم تا پایان دو بازی باقی‌مانده اجازه صحبت نخواهند داشت. به نظر می‌رسد هدف جدی و بعدی تراکتوری‌ها تبدیل شدن به اولین قهرمان ۷۰ امتیازی لیگ شانزدهم باشد.

باشگاه تراکتور نوشت: "ضمن تشکر از زحمات اعضای تیم و کسب عنوان قهرمانی، با تصمیم هیئت مدیره باشگاه تراکتور، ممنوعیت مصاحبه و حضور در برنامه‌های تلویزیونی و اینترنتی برای تمامی ارکان باشگاه، کادرفنی و بازیکنان در راستای حفظ تمرکز و آرامش تیم و جلوگیری از بروز حاشیه تا پایان مسابقات و برگزاری جشن قهرمانی تمدید شد."

 
  • فیلم / شباهت نقش جواد عزتی به شخصیت سعید امامی ! / عزتی : قرار نبود سعید امامی باشم اما شدم !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی