بازگشت یوسف تیموری به تلویزیون با سریال طنز ماه عسل

یوسف تیموری، بازیگر مطرح ژانر طنز تلویزیون، با نقش آفرینی در سریال تازه ای به نام «ماه عسل» به صفحه تلویزیون بازخواهد گشت.

این سریال جدید به کارگردانی منوچهر هادی و تهیه کنندگی مرتضی رزاق کریمی ساخته شده و داستانی کمدی درباره ازدواج دانشجویی را روایت می کند. در این مجموعه یوسف تیموری ایفاگر نقش فردی به نام «فردوس» است که با ماجراهایی جذاب همراه خواهد بود. تیموری که تاکنون در آثار موفقی نظیر «زیر آسمان شهر»، «پنچری»، «چوب خط» و «زوج یا فرد» به شهرت رسیده، در این پروژه بار دیگر توانایی های کمدی خود را به نمایش خواهد گذاشت.

سریال «ماه عسل» به کارگردانی منوچهر هادی

«ماه عسل» یکی از ساخته های جدید منوچهر هادی به شمار می رود که با فضایی طنز به زندگی جوانان و چالش های مربوط به ازدواج دانشجویی پرداخته است. این سریال علاوه بر یوسف تیموری، از حضور بازیگر برجسته ای چون زنده یاد اکبر عبدی نیز بهره مند خواهد بود.

حضور یوسف تیموری در این مجموعه می تواند مورد توجه طرفداران ژانر طنز قرار گیرد. توانایی های او در اجرای نقش های کمدی و سابقه موفقش در این زمینه، انتظارات مخاطبان را برای اثری جذاب با همکاری وی و منوچهر هادی افزایش داده است.

مروری بر تاریخچه هنری یوسف تیموری

این بازیگر فعالیت هنری خود را از دوران نوجوانی آغاز کرد. او در سال 1373 و در سن 15 سالگی، دوره های آموزشی ساخت فیلم انیمیشن را در شرکت «کلک خیال» گذراند. سپس در سال 1374 به کلاس های هنرپیشگی استاد سمندریان پیوست و به دنبال آن وارد دنیای تئاتر شد. او برای ایفای نقش در آثار نمایشی توسط نصرالله رادش به محمد رحمانیان معرفی شد و برای نخستین بار در سال 1375 با سریال «هوای تازه» جلوی دوربین رفت.

اما نقطه عطف حرفه ای یوسف تیموری به سال 1376 بازمی گردد که با بازی در مجموعه «سیب خنده» به عنوان یک چهره طنز شناخته شد. این اثر او را با مخاطبان زیادی آشنا کرد. به گفته خود او، «سیب خنده» به نوعی مدرک موفقیت کاری در زمینه طنز برایش محسوب می شود. یوسف تیموری با هنرنمایی در سریال «مجید دلبندم» به کارگردانی رضا عطاران و «زیر آسمان شهر» ساخته مهران غفوریان توانست به اوج محبوبیت دست یابد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1246231
  • فیلم/ عایشه گل بازیگر ترکیه ای از تفاوت مردم ایران و ترکیه گفت / ایرانی ها پول جمع می کنند ترکیه ای ها نه