این مطلب از گروه وب گردی تهیه شده و فقط جنبه سرگرمی دارد
همسر دکتر قریب سریال روزگار قریب با بازی آفرین عبیسی بعد از گذر 17 سال / خانم بازیگر اصالت و وقارشو حفظ کرده
کدخبر:
1197429
لینک کپی شد
تصاویر جدید و جالب از آفرین عبیسی، بازیگر نقش همسر دکتر قریب در سریال ماندگار "روزگار قریب"، بعد از گذشت ۱۷ سال منتشر شد. این بازیگر ۷۲ ساله با تغییر چهره ای جذاب همچنان در دنیای هنر فعال است.
کدخبر:
1197429
لینک کپی شد
در ادامه تصاویری جالب و دیدنی از تغییر چهره آفرین عبیسی Afarin Obeisi بازیگر نقش «زری همسر دکتر قریب» در سریال روزگار قریب را بعد 17 سال و در 72 سالگی مشاهده می کنید.

آفرین عبیسی فعالیت در عرصه سینما را با لیلی و مجنون در سال ۱۳۴۹ به کارگردانی سیامک یاسمی آغاز کرد و همان سال در فیلم طوقی به کارگردانی علی حاتمی دوباره در نقش مقابل به بهروز وثوقی وثوقی بازی کرد. سپس تا سال ۱۳۵۰ در دو فیلم سینمایی دیگر ظاهر شد ولی پس از ازدواج با ایرج صادق پور از سینما کناره گیری کرد.
ارسال نظر