فیلم/ امیر مقاره: مادرم نمیاد هیچوقت کنسرتام بخاطر شرایط زندگیشه، ما تو خونمون حتی تلویزیون هم نداریم که شبکه 1 بگیره
تبلیغات

امیر مقاره ، متولد ۳ دی ماه ۱۳۷۴ در تهران، از هنرمندان برجسته‌ی موسیقی پاپ کشور است. او در دوره‌ی نوجوانی علاقه زیادی به سرودن شعر داشت و فعالیت‌های حرفه‌ای خود را از سال ۱۳۹۳ آغاز کرد. علاوه بر عرصه‌ی خوانندگی، امیر در حوزه‌ی مدلینگ نیز با چندین شرکت داخلی و خارجی همکاری دارد. همچنین از سال ۹۳ با پیوستن به گروه ماکان بند در کنار بهترین دوست و همکارش، رهام هادیان، توانست به اوج شهرت برسد و یکی از چهره‌های محبوب موسیقی کشور شود.

خیلی از ماجراهای زندگی امیر مقاره

او که توانایی زیادی در سرودن اشعار زیبا دارد، همواره داستان‌هایی خاص در زندگی شخصی‌اش را با مخاطبانش به اشتراک می‌گذارد. اما نکته‌ی جالب زندگی امیر در رابطه با خانواده‌اش است.

عدم حضور مادر امیر در کنسرت‌ها

امیر مقاره در پاسخ به پرسشی در مورد دلیل عدم حضور مادرش در کنسرت‌هایش چنین توضیح داد:
«مادرم فردی بسیار مذهبی است و هیچ‌وقت در کنسرت‌های من حضور پیدا نمی‌کند. در خانه‌ی ما تلویزیون نداریم؛ نه تنها ماهواره، حتی شبکه‌های معمولی مثل یک، دو، سه و چهار هم در دسترس نیستند. اگر مادرم بخواهد اجرای مرا ببیند، صدای تلویزیون را کامل قطع می‌کند و تنها تصاویر را مشاهده می‌کند.»

منبع: ساعدنیوز


 

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی