محمد شعبان‌پور، ایفاگر نقش اصلی سریال «شیش ماهه» است / ماموریت ویژه صداپیشه نوک‌خراب درسریال جدید مهران مدیری

مهران مدیری بار دیگر به تلویزیون برگشته و این روزها سریال جدیدش «شیش‌ماهه» را برای شبکه سه کلید زده است. نکته مهم اینکه این‌بار نقش اصلی سریالش را به محمد شعبانپور سپرده است ؛ بازیگر و صداپیشه‌ای که پیش‌تر بازی‌اش را در سریال «روزی روزگاری مریخ» دیده بودیم و صدایش را روی کاراکتر بامزه نوک‌خراب «مهمونی» در خاطر داریم.

 مهران مدیری برای نقش اصلی سریال جدیدش سراغ بازیگری رفته است که پیش‌تر در هیچ‌یک از آثار او همکاری نداشته. محمد شعبان‌پور، بازیگر جوانی است که قرار است ماجراهای سریال جدید مهران مدیری با نام «شش ماهه» را پیش ببرد.

شعبان‌پور از جمله بازیگران تئاتری است که سال 1401 با مجموعه «روزی روزگاری مریخ» به مخاطبان شبکه نمایش خانگی معرفی شد. در این سریال نقش «سروان دموچی»، پلیس مریخ را بازی می‌کرد؛ چهره‌اش سبز بود و جدیت و نظم و ترتیب در مواجهه با کاراکتر ناصر با بازی سام درخشانی، ترکیب جذابی را تشکیل می‌داد.

محمد شعبان‌پور نقش اول سریال تلویزیونی جدید مهران مدیری با نام «شش ماهه» است.محمد شعبان‌پور در سریال «روزی روزگاری مریخ» نقش افسر پلیس مریخ را بازی می‌کرد.

بعد از موفقیت در این نقش، شعبان‌پور با گروه ایرج طهماسب همکاری کرد. او صداپیشه کاراکتر عروسکی «نوک‌خراب» شد و صدایش بسیار به شخصیت کلاغ سیاه می‌آمد. او تکه کلام‌هایی برای این کاراکتر عروسکی انتخاب کرده و با نازک کردن صدا و آواز خواندنش محبوبیت زیادی به دست آورده بود.

شعبان‌پور فعالیت‌های دیگری هم در عرصه سینما و شبکه نمایش خانگی داشت که تا این حد به چشم نیامده بودند. حالا محور اصلی سریال مدیری روی بازی این بازیگر بنا شده و باید دید ترکیب او با سایر بازیگران کمدی، زیر نظر مهران مدیری چه نتیجه‌ای خواهد داد. او مدتی است تئاتر پر مخاطب «کتابخانه نیمه شب» روی صحنه دارد.

جواد رضویان، علیرضا خمسه، سحر زکریا، حسن معجونی، نیما شعبان‌نژاد، ناهید مسلمی و … به عنوان دیگر بازیگران اصلی سریال مدیری معرفی شده‌اند.

این سریال به کارگردانی مهران مدیری و تهیه‌کنندگی جواد فرحانی به‌تازگی در لوکیشنی واقع در خیابان فرشته تهران کلید خورده و قرار است نیمه دوم سال روی آنتن برود.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی