یک مقام وزارت دفاع آمریکا (پنتاگون) در گفتگو با شبکه تلویزیونی سی‌ان‌ان اذعان کرد موشک‌هایی که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز (دوشنبه) به مقر تروریست‌ها در شرق فرات در سوریه شلیک کرد، در 3 مایلی نیروهای آمریکایی فرود آمده‌اند.
سی‌ان‌ان به نقل از رسانه‌های ایران، شمار موشک های بالستیک شلیک شده به منطقه بوکمال در سوریه را 6 فروند اعلام کرد. 
این مقام پنتاگون در ادامه مدعی شد تصاویر ماهواره ای آمریکا چند روز پیش، تحرکات موشک‌اندازهای متحرک و استقرار آن‌ها در مناطقی از ایران که امروز حمله موشکی سپاه از آنجا صورت گرفت، را نشان داده بودند. 
روابط عمومی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی بامداد امروز با صدور اطلاعیه‌ای، از شلیک چند فروند موشک بالستیک زمین به زمین به مواضع سرکردگان تروریست Terrorist خبر داد که مسئول حمله تروریستی اهواز بودند. روابط عمومی سپاه همچنین اعلام کرد طبق اطلاعات دریافتی، شماری از تروریست‌ها در این حمله کشته و زخمی شده‌اند.
سرلشکر پاسدار «محمد باقری»، رئیس ستاد کل نیرو‌های مسلح، عصر امروز، با اشاره به عملیات سنگین موشکی و پهپادی سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به مقر تروریست‌ها در شرق فرات، تصریح کرده بود: منطقه‌ای که داعش ISIS در شرق فرات در آن استقرار دارد، تحت تسلط ارتش آمریکاست و این موشک‌ها به منطقه‌ای اصابت کرد که به منطقه تحت مسئولیت آمریکا نزدیک است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 421194
  • هشدار تخلیه فوری در واشنگتن؛ آتش‌سوزی مهیب هزاران نفر را آواره کرد

اخبار تاپ حوادث