توهین یک روزنامه به حضرت رقیه (س) پیگیری قضایی می شود

در پی هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت رقیه (س) در یکی از روزنامه‌ها، حجت الاسلام و المسلمین منتظری دادستان کل کشور طی نامه‌ای به دادستان ویژه روحانیت تهران خواستار توقیف این نشریه و برخورد با عاملان این اقدام شد.

متن این نامه به شرح زیر است:

حجت الاسلام و المسلمین عبداللهی

دادستان محترم ویژه روحانیت تهران

با سلام و تحیت

روزنامه صدای اصلاحات در شماره 623 مورخ پنجشنبه 22/6/97 و درست در روزی که همه عاشقان و عزاداران حسینی به نام حضرت رقیه (س) دختر گرانقدر حضرت سید الشهدا(ع) به سوگواری می پرداختند، با کمال تاسف عکس و عنوانی را در تیتر صفحه اول خود منعکس نموده که مصداق بارز هتک حرمت خاندان عصمت و طهارت می‌باشد.

بدین جهت مقرر می دارد ضمن تحت پیگرد قرار دادن مدیرمسئول روزنامه مذکور در اولین فرصت، تقاضای مجازات مناسب و توقیف نشریه هتاک را از دادگاه صالح بنمایید.

نظر به اینکه این اقدام موجب تالم خاطر و اعتراض امت اسلامی و عاشقان اباعبدالله الحسین (ع) در این ایام حزن و اندوه شده است، ضروری است نتیجه اقدامات، اعلام عمومی شود.

دستور ویژه دادستان کل کشور در پی هتک حرمت به ساحت مقدس حضرت رقیه (س) در یک روزنامه

پایان خبر / رکنا / کدخبر 416498
  • فیلم حماسه پزشکان انسان دوست ایرانی در سفرهای مهربانی به مناطق محروم / مثل مردم با مردم برای مردم

اخبار تاپ حوادث