هواپیما (2)

به گزارش گروه ترجمه رکنا، مردی 31 ساله به اتهام قاچاق Contraband انسان به472 سال زندان Prison محکوم شد.

طبق گزارش پلیس، براک فرانکلین به خاطر قاچاق زنان، دختران نوجوان و کودکان پس از سال ها در دام پلیس Police گرفتار شد.

وی قربانیان را مجبور به بردگی و همخوابی با حیوانات و مردان پولدار می کرد و از این ارتباط فیلم می گرفت و با فرستادن آن ها به مکان های مختلف درآمدی برای خود به دست می آورد.

طبق اطلاعات به دست آمده براک تا کنون 30 قتل Murder مرتکب شده و زنان و کودکان زیادی را قاچاق کرده است.

یکی از قربانیان در دادگاه گفت که آن ها مجبور بودند در مدت زمان های کم با تعداد زیادی مرد رابطه داشته باشند و اگر از دستورات براک سرپیچی می کردند به شکنجه Torture های سخت و وحشیانه محکوم می شدند.

یکی دیگر از قربانیان در ادامه با گریه گفت: من واقعا نمی توانم آن صحنه های تلخ و زجرآور را تعریف کنم و بگویم این مرد بر سر ما چه آورده است ، او هر روز ما را شکنجه می کرد، موهای سرمان را می تراشید و گاهی مجبورمان می کرد که جای آب از ادرار سگ هایش بنوشیم. خیلی دردناک بود.

پلیس پس از تعقیب و گریز های فراوان توانست پس از چندسال براک فرانکلین را دستگیر کند و جالب این است که او با وجود سن کم توانست باند قاچاق را تشکیل و گسترش دهد.

طبق نظردادگاه و هیئت منصفه کلرادو، این مرد متجاوز Rapist به472 سال زندان که طولانی ترین زمان زندان در تاریخ است، محکوم شد.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 407269
  • فیلم از ترجمه خارق العاده همزمان جدید چت چی پی تی

اخبار تاپ حوادث