ساینا به تیر چراغ برق کوبید / یک کشته و 2 زخمی در شیراز

ساینا /  رئیس پلیس راهور استان گفت: بر اثر برخورد سواری ساینا با تیر چراغ برق در بلوار "طلائیه" شهرستان شیراز، یک نفر فوت و 2 نفر نیز مجروح و راهی بیمارستان شدند.

به گزارش رکنا، سرهنگ "مصطفی عباسی"  گفت: ماموران گشت پلیس راهور استان از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی 110 از وقوع یک حادثه رانندگی در بلوار "طلائیه" شهرستان شیراز مطلع و بلافاصله در محل حاضر شدند.

تصادف مرگبار ساینا با تیرچراغ برق در شیراز

وی افزود: در بررسی انجام شده مشخص شد یک سواری ساینا با 3 سرنشین در حال عبور از این بلوار بوده که ناگهان با تیر چراغ برق برخورد می‌کند.

این مقام انتظامی با بیان اینکه در این حادثه یک نفر فوت و 2 سرنشین دیگر مجروح و راهی بیمارستان شده‌اند، گفت: برابر اعلام کارشناس علت وقوع این حادثه، ناتوانی راننده در کنترل وسیله نقلیه ناشی از تخطی از سرعت مطمئنه می‌باشد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

وبگردی