شمار قربانیان مسمومیت الکلی در البرز به 31 تن رسید

به گزارش رکنا،  رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان البرز با بیان اینکه 147 البرزی در اثر مصرف الکل دچار مسمویت شدند، گفت: شمار جان باختگان این مهم به 31 نفر در استان رسیده است.

مهرداد بابایی، رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان البرز، گفت: ۱۴۷ نیز بر اثر مصرف مشروبات الکلی مسموم شده اند.

رئیس مرکز مدیریت حوادث و فوریت‌های پزشکی استان البرز با بیان اینکه شمار این مسمومیت در حال افزایش است، افزود: متاسفانه تعداد کشته‌های این مسمومیت به 31 نفر رسید.

بابایی افزود: متأسفانه در اسفند ماه جاری و بحران شیوع کرونا ویروس در سطح کشور، موضوع مصرف الکل توسط بعضی از افراد نا آگاه و فریب خورده، منجر به ایجاد مسمومیت‌های شدید در استان‌های مختلف شد.

دکتر بابایی همچنین گفت: راه‌های ورود کرونا ویروس به بدن، مخاطات تنفسی (بینی، نای و سلول‌های ریه) دهان و چشم‌ها هستند و لذا مصرف مشروبات الکلی و ورود آن به معده، در از بین بردن ویروس کرونا هیچ تأثیری نخواهد داشت.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 554036
  • اولین تریلر فصل دزدان دریایی فورتنایت با حضور وان پیس