شکارچی خرگوش و کبک در اردبیل شکار قانون شد
تبلیغات

به گزارش رکنا ، یوسف رشیدی، رئیس حفاظت محیط زیست شهرستان کوثر گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست این شهرستان با همکاری دوستداران محیط زیست موفق به شناسایی یک شکارچی متخلف در منطقه شدند و با هماهنگی مقام قضائی شهرستان و همکاری پاسگاه انتظامی بخش فیروزآباد این فرد متخلف دستگیر شد.

او افزود: در این ماموریت لاشه ۹ قطعه کبک، یک سر خرگوش، مقادیری گوشت شکار، دو قبضه اسلحه شکاری، ۱۴۶ فشنگ ساچمه‌ای و چهارپاره و سایر ادوات شکارغیرمجاز کشف و ضبط گردید.

کشف یک قبضه سلاح شکاری قاچاق در بیله سوار

رئیس نمایندگی حفاظت محیط زیست شهرستان بیله سوار گفت: ماموران یگان حفاظت محیط زیست شهرستان بیله سوار طی چندین روز ماموریت گشت و کنترل و جلوگیری از شکار و صید غیرمجاز، موفق به دستگیری یک نفر متخلف حمل سلاح شکاری غیرمجاز قاچاق و یک نفر متخلف شکار غیرمجاز پرندگان حمایت شده زنگوله بال شدند.

بهنام برزگر بیان کرد: از این شکارچیان متخلف که در محدوده منطقه شکار ممنوع نوار مرزی بیله سوار و جعفرآباد اقدام به شکار غیرمجاز پرندگان حمایت شده می‌نمودند یک قبضه اسلحه شکاری دولول بدون جواز حمل (قاچاق)، یک قبضه اسلحه شکاری دولول رویهم دارای مجوز، ۲۴ عدد فشنگ پر و لاشه دو قطعه پرنده حمایت شده زنگوله بال کشف و ضبط شده و متخلفان به مراجع قضایی معرفی شدند.

او با اشاره به اینکه در هفته‌های اخیر برودت هوا و بارش برف سنگین موجب سوء استفاده برخی از متخلفان شکار گردیده است که حیوانات گرفتار در برف و سرما را شکار می‌کنند از اهالی منطقه خواست موارد تخلف را از طریق شماره ارتباطات ۱۵۴۰ اطلاع دهند.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی