عکس / آتش سوزی بزرگ در جنوب تهران
حوادث رکنا : یک کارگاه تولیدی در جاده خاوران تهران بامداد امروز آتش گرفت.
به گزارش رکنا ، سخنگوی سازمان آتشنشانی از حریق گسترده در یک کارگاه تولیدی صنعتی خبر داد.
جلال ملکی درباره جزییات این حادثه گفت: در ساعت ۶:۳۰ صبح امروز یک مورد آتش سوزی گسترده در یک کارگاه تولیدی در جاده خاوران در محله مسگرآباد خیابان شهید مددی به سامانه ۱۲۵ سازمان آتشنشانی تهران اطلاع داده میشود.
![]()
وی با بیان اینکه بلافاصله ۳ایستگاه آتشنشانی به محل حادثه اعزام شد، خاطرنشان کرد: محل آتش سوزی یک کارگاه مسقف به وسعت ۴۰۰ متر مربع بود که در زمینه تولید و نگهداری تشک فعالیت می کرد و مقدار زیادی ابر، اسفنج و همچنین مایعات حلال مانند تینر، الکل و رنگ در حجم بسیار بالایی نگهداری میشد.
![]()
سخنگوی سازمان آتشنشانی با بیان اینکه این کارگاه به طور کامل دچار حریق شده، تصریح کرد: این کارگاه با سقفهای غیرمقاوم در برابر حرارت درست شده بود و بر اثر شدت حرارت سقفها تخریب شده و بروی لوازم در حال سوختن ریخته بود.
![]()
ملکی خاطرنشان کرد: آتش نشانان بلافاصله عملیات را از چند طرف آغاز کردند. در حال حاضر نیز تا حد زیادی از شعلهوری آتش کاسته شده و از سرایت آتش به اطراف جلوگیری شده و نیروها مشغول لکه گیری و اطفا کامل آتش هستند.
به گفته وی؛ تا این لحظه مورد مصدومیت و تلفات جانی خوشبختانه گزارش نشده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.
ارسال نظر