سرهنگ دهقان مومنی در این باره گفت: روز گذشته یک دستگاه سواری پژو ۴۰۵ در حال حرکت در خیابان ابریشم بود که در محدوده نرسیده به خیابان فدائیان اسلام با جدول حاشیه خیابان برخورد کرده و واژگون شد.

وی با اشاره به حضور عوامل امدادی و انتظامی در محل خاطر نشان کرد:‌ راننده سواری پژو که مردی حدودا ۴۰ ساله بود از کابین خارج شده و از سوی عوامل امدادی مورد معاینه قرار گرفت که متأسفانه مشخص شد به دلیل شدت جراحات وارده جان خود را از دست داده است.

مومنی با اشاره به بررسی پلیس Police از علت وقوع این حادثه Incident نیز گفت: بررسی کارشناسان پلیس راهور نشان داد که خستگی و خواب‌آلودگی راننده و در نتیجه آن ناتوانی در کنترل وسیله نقلیه سبب وقوع این حادثه شده است.

رئیس اداره تصادفات پلیس راهنمایی و رانندگی تهران بزرگ به شهروندان توصیه کرد که به هیچ عنوان هنگام خستگی و خواب‌آلودگی رانندگی نکرده و در حین رانندگی نیز با سرعت مطمئنه و توجه به مسیر مقابل رانندگی کنند.

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 414756
  • فیلم / توصیه های رئیس پلیس آگاهی تهران به مردم/ خانه جای امنی برای نگهداری اشیا قیمتی نیست