توضیحات مدیرکل امنیتی کردستان درباره حواشی تصادف در سنندج
حوادث رکنا: مدیرکل امنیتی استان کردستان درخصوص حواشی تصادف مرگبار در شهر سنندج توضیحاتی ارائه کرد.
به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، رضا میرزایی اظهار کرد: در پیحادثه Incident تلخ شب گذشته عدهای از مردم در دقایق اولیه این حادثه با دیدن صحنه آتش سوزی و پیکر جانباختگان احساساتی شده و با عوامل نیروی انتظامی حاضر در محل حادثه درگیر شدند.
وی افزود: عدهای معدود از حاضرین در محل حادثه به سمت نیروهای انتظامی سنگ پرانی کردند و یک دستگاه سمند را نیز به آتش کشیدند.
مدیرکل امنیتی استان کردستان گفت: نیروهای انتظامی استان و همه دستگاههای خدمت رسان، در دقایق اولیه این حادثه با هدف خدمت رسانی به موقع در محل حادثه حاضر شدند و به دنبال این بودند که در کوتاه ترین زمان به حادثه دیدگان کمک کنند. به طور قطع حضور همه نیروهای خدمت رسان استان مانع به وقوع پیوستن اتفاقات حاشیهای در این حادثه تلخ شده است.
تصادف Crash اتوبوس مسافربری با نفتکش و وانت در سنندج، حوالی ساعت ۱۰ دقیقه بامداد امروز موجب حریق این سه خودرو شد و بلافاصله نیروهای اورژانس به محل اعزام شدند. متاسفانه در این حادثه ۱۱ نفر فوت کردند و تعدادی نیز به مراکز درمانی اعزام شدند.
-
فیلم صحنه سرقت مسلحانه طلاهای یک زن در روز روشن وسط میدان / این مردان را می شناسید ؟! + گفتگو