تبلیغات

به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، از رسانه های اندونزیایی این قایق حامل تعداد زیادی مسافر بود که برای شرکت در جشن های ویژه ' عید فطر' عازم این جزیره بودند.
استریت تایمز به نقل از یک سازمان امداد و نجات محلی گزارش داد: قایق 'آریستا ' به همراه 43 نفر مسافر عصر چهارشنبه به سمت بندر سولاوسی جنوبی در نزدیکی جاکارتا در حرکت بود که طوفان و امواج سه متری سبب واژگون شدن آن شد.
طبق این گزارش گروههای نجات و قایق های ماهیگیری تاکنون توانستند 22 نفر را از این مهلکه نجات دهند.
کارشناسان محلی اعلام کردند: این قایق در زمان وقوع حادثه Incident بیش از ظرفیت 20 نفری خود مسافر داشته است. 
امدادگران موفق به خروج اجساد 13 نفر که 4 کودک در میان آنها هستند، از آبهای اقیانوس شدند، اما هنوز اجساد 8 نفر دیگر پیدا نشده است.
قایق ها و کشتی های فرسوده چوبی یکی از مهمترین وسایل حمل و نقل در اندونزی با بیش از 17 هزار جزیره است و سوانح دریایی در این کشور جنوب شرق آسیا بسیار شایع است.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 388989
  • فیلم/بوسه ناگهانی دختر جوان روی صورت مهدی باقربیگی بازیگر «قصه‌های مجید» در آرایشگاه زنانه

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات