تبلیغات

علی کاظمی رئیس جمعیت هلال احمر تربت جام گفت: با اعلام خبر مفقودی کودک پنج ساله ساکن روستای ممیز آب، شهر صالح آباد از توابع تربت جام در ساعت 23:30 عصر چهارشنبه 22 فروردین، بلافاصله تیم‌های امدادی این جمعیت با هماهنگی مرکز کنترل و هماهنگی عملیات خراسان رضوی به محل اعلامی اعزام شدند.

وی افزود: تیم امدادی که همراه با تجهیزات انفرادی و تخصصی نجات توسط یک دستگاه خودروی امدادی به محل اعزام شدند، بلافاصله با همکاری نیروی انتظامی و اهالی منطقه عملیات جستجو را آغاز کردند.

رئیس جمعیت هلال احمر تربت جام ادامه داد: سرانجام با تلاش بی‌وقفه عوامل و نیروهای امدادی و پس از جستجوی فراوان در مناطق اطراف روستاهای ممیزآب و گورخوار با طی مسافت 40 کیلومتری و عبور از مسیرهای دشوار کوهستانی، درنهایت با گذشت چندساعت کودک 5 ساله پیدا و به آغوش خانواده بازگردانده شد.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 372457
  • وقتی یک کودک «مرداب» گوگوش را می خواند/ اجرای متفاوتی که میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار داد

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات