به گزارش گروه حوادث Accidents رکنا، حجت الاسلام و المسلمین قاسم پور، دادستان رباط کریم از انفجار یک شئ شبیه به نارنجک در شرکت عمران پرند خبر داد و گفت: در اثر این انفجار یک کارمند جان خود را از دست داد.
وی ادامه داد: روز گذشته یک تن از پرسنل حراست شرکت عمران در جریان گشت در مناطقی از فاز ۶ پرند یک شئ انفجاری را کشف می کنند.
حجت الاسلام قاسم پور تصریح کرد: این فرد بدون در نظر گرفتن مسائل امنیتی این شئ را با خود به شرکت حمل و آن را در کابین نگهبانی قرار می دهد که شئ منفجر و باعث فوت وی می‎شود.
دادستان رباط کریم در پایان خاطرنشان کرد: بخشی از اراضی اطراف فاز ۶ در گذشته میدان تیر و چک و خنثی لشکر 23تکاور ارتش بوده است و این شئ از همان زمان در این ‌محل باقی مانده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 324951
  • فیلم آواز باشکوه ؛ سپیده خداوردی بازیگر سریال آوای باران با آهنگ آیدین آریا / به شوق دیدن لیلا تب مجنون گرفتم + موزیک ویدیو

اخبار تاپ حوادث