صبح امروز اجرا شد
اعدام قاتلی که همسر سابقش را در میدان رسالت کشت + جزئیات پرونده و عکس قاتل و مقتول
حوادث رکنا: مردی به نام مسعود که همسر سابقش را تیرماه ۱۴۰۳ در میدان رسالت تهران بهدلیل اختلافات خانوادگی با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، بامداد امروز چهارشنبه ۲۱ آبانماه اعدام شد.
به گزارش رکنا، بامداد امروز - چهارشنبه 21 آبانماه - حکم قصاص مردی که چندی پیش همسر سابق خود را در یکی از خیابانهای شرقی تهران با ضربات چاقو به قتل رسانده بود، اجرا شد. این مرد که مسعود نام داشت، پس از حدود یک و نیم از وقوع جنایت و طی تمام مراحل قانونی، سحرگاه امروز پای چوبه دار رفت و به مجازات عمل خود رسید.
جزئیات جنایت
این پرونده به 30 تیرماه سال 1403 بازمیگردد. زمانی که حوالی ساعت 9:30 دقیقه صبح، صدای فریادهای زن جوانی در حوالی میدان رسالت، رهگذران را شوکه کرد. دقایقی بعد، مأموران کلانتری 127 نارمک با تماس شهروندان در جریان قتل زن 49 سالهای به نام معصومه اسدبیگی قرار گرفتند.
با حضور تیمی از مأموران پلیس آگاهی و بازپرس امور جنایی تهران، جسد این زن مقابل محل کارش که یک بوتیک لباس بود کشف شد. آثار چندین ضربه چاقو بر سر و قفسه سینه نشان میداد که او قربانی حملهای ناگهانی شده است.
در ادامه بررسیها مشخص شد که عامل قتل، همسر سابق مقتوله به نام مسعود است که پس از درگیری لفظی با وی به دلیل اختلافات خانوادگی و مسئله حضانت فرزندان، با چاقو او را به قتل رسانده و از محل گریخته است.
بازداشت در آستانه خودکشی
با دستور بازپرس پرونده، تحقیقات گسترده برای دستگیری قاتل فراری آغاز شد. مأموران اداره دهم پلیس آگاهی تهران بزرگ با ردیابیهای اطلاعاتی توانستند مخفیگاه متهم را در پاسداران شناسایی کنند. شب سهشنبه دوم مردادماه، مأموران در حالی مسعود را یافتند که قصد داشت با همان چاقویی که با آن مرتکب قتل شده بود، خودکشی کند.
با حضور مأموران، این مرد از تصمیم خود منصرف شد و بازداشت شد.
اعتراف در دادسرا
مسعود پس از انتقال به بازداشتگاه، در بازجوییها به قتل همسر سابقش اعتراف کرد و گفت: «سالهای ۹۰ و ۹۳ از همسرم طلاق گرفتم، اما او اجازه نمیداد فرزندانم را ببینم. روز حادثه برای صحبت درباره دیدار بچهها رفتم، اما بحثمان بالا گرفت و ناگهان کنترل خود را از دست دادم. نمیخواستم او را بکشم. بعد از جنایت به بهشت زهرا رفتم تا مزارش را ببینم و تصمیم داشتم خودم را با همان چاقو بکشم.»
محاکمه و صدور حکم قصاص
پرونده با صدور کیفرخواست به دادگاه کیفری یک استان تهران ارسال شد. در جلسه محاکمه، اولیای دم، شامل پسر و دختر مقتوله، با قاطعیت خواستار قصاص قاتل شدند. قضات دادگاه نیز پس از بررسی اظهارات متهم، گزارشهای پزشکی قانونی و مدارک موجود، رأی به قصاص نفس صادر کردند.
این حکم پس از تأیید در دیوان عالی کشور و طی مراحل قانونی، برای اجرا به واحد اجرای احکام دادسرای جنایی تهران ارسال شد.
ارسال نظر