دو حادثه دردناک در دو مدرسه
چاقو خوردن دانش آموز خمامی توسط همکلاسی اش در مدرسه / برق گرفتگی دردناک دانش آموز لنگرودی در مدرسه
حوادث رکنا: برق گرفتگی یک دانشآموز لنگرودی و مصدومیت دانشآموز خمامی با سلاح سرد در پی یک شوخی نادرست منجر به فاجعه شد.
به گزارش رکنا، 2 حادثه جداگانه در مدارس لنگرود و خمام منجر به وقوع برقگرفتگی برای یکی از دانشآموزان در لنگرود و زخمی شدن دانشآموز دیگری در خمام به دلیل برخورد با سلاح سرد شد. حادثه اول، روز ۱۹ آبان و زمانی اتفاق افتاد که یک دانشآموز پایه نهم خارج از محوطه مدرسه دچار برقگرفتگی شد و بیدرنگ به بیمارستان انتقال یافت.
جزئیات حادثه اول: برقگرفتگی در لنگرود
ظهر روز ۱۹ آبان، یک دانشآموز پایه نهم لنگرودی حین بازی و تلاش برای برداشتن توپ خارج از حیاط مدرسه، به حادثه برقگرفتگی دچار شد. بلافاصله پس از این اتفاق، عوامل مدرسه با اورژانس تماس گرفتند و نیروهای امدادی در کوتاهترین زمان به محل رسیدند. اقدامات اولیه برای حفظ سلامت این دانشآموز انجام گرفت و سپس او برای ادامه درمان به بیمارستان منتقل شد.
روابط عمومی آموزش و پرورش لنگرود با آرزوی بهبود برای این دانشآموز اعلام کرد: بررسیهای دقیق درباره دلایل این حادثه و جزئیات آن در حال انجام است.
حادثه دوم: مصدومیت با سلاح سرد در خمام
در حادثه دیگری که در تاریخ ۱۷ آبان در یک مدرسه غیردولتی در خمام رخ داد، شوخیای نامناسب بین دو دانشآموز به استفاده از سلاح سرد و زخمی شدن یکی از آنها ختم شد. طبق گزارش روابط عمومی آموزش و پرورش خمام، پس از وقوع این حادثه، مسئولان مرتبط بلافاصله در محل حضور یافتند و به بررسی شرایط پرداختند.
بر اساس اظهارات پرسنل مدرسه و دانشآموزان حاضر در صحنه، مشخص شد که این رخداد نتیجه شیطنت دانشآموز ضارب بود که متأسفانه به جراحت همکلاسیاش انجامید. مصدوم این حادثه فوری به بیمارستان آریا در رشت منتقل شد و اقدامات قانونی در این خصوص آغاز شد.
اقدامات و واکنشها به حوادث
در همان روز، شورای معاونین آموزش و پرورش شهرستان خمام تشکیل جلسه داد و کارگروههایی برای بررسی جوانب مختلف این حادثه و تدوین راهکارهای پیشگیرانه تعیین شد. مسئولان همچنین برای بررسی وضعیت دانشآموزان و کاهش احتمال تکرار چنین حوادثی اقدامات لازم را اتخاذ کردند.
در ادامه، مدیر آموزش و پرورش شهرستان خمام به همراه تیمی از متخصصان به منزل دانشآموز مصدوم رفتند و ضمن عیادت از او، با خانوادهاش گفتوگو کردند. بلقیس زحمتکش، مدیر این اداره، عمیقاً از وقوع این حادثه ابراز تأسف کرد و بر افزایش آگاهی دانشآموزان درباره خطرات رفتارهای پرخطر و تقویت مهارتهای زندگی تأکید کرد.
وی همچنین بر اجرای دقیق مقررات در مدارس دولتی و غیردولتی تأکید کرد و گفت: «هیچگونه مسامحهای درباره تخلفات صورت نخواهد گرفت و تصمیمات مطابق با قوانین آموزش و پرورش اتخاذ میشود.»
او در پایان تاکید کرد که پیگیریهای لازم برای روشن شدن ابعاد حادثه و جلوگیری از وقوع مجدد چنین رویدادهایی ادامه خواهد داشت.
ارسال نظر