فیلم اعتراف عامل تخریب عمدی اموال عمومی در شهریار و اندیشه
رکنا: پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران موفق شد مردی را که با تیر و کمان اقدام به شکستن شیشه چند واحد صنفی در شهریار و اندیشه کرده بود، دستگیر کند. متهم در تحقیقات اولیه به ارتکاب جرایم خود اعتراف کرد.

به گزارش رکنا،در پی دریافت گزارشهایی مبنی بر تخریب عمدی اموال عمومی و شکستن شیشه چند واحد صنفی در مناطق شهریار و اندیشه، رسیدگی به موضوع بهصورت ویژه در دستور کار پلیس امنیت عمومی غرب استان تهران قرار گرفت.
با انجام بررسیهای میدانی و جمعآوری مستندات، مشخص شد فردی با استفاده از تیر و کمان و عبور با یک دستگاه خودروی پژو ۴۰۵ اقدام به شکستن شیشه مغازهها کرده است.
تیمهای عملیاتی پلیس با اقدامات اطلاعاتی گسترده، مالک خودرو را شناسایی و در عملیاتی غافلگیرانه وی را دستگیر کردند.
متهم در تحقیقات اولیه اعتراف کرد که تحت تأثیر مصرف مواد روانگردان و در حالت توهم، اقدام به این کار کرده است. بررسیهای پلیس نشان داد که وی باعث وارد آمدن خسارت به ۹ شیشه از ۷ واحد صنفی در این مناطق شده است.
پرونده متهم پس از تکمیل تحقیقات، برای طی مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع شد.
ارسال نظر