آسیب بالگرد امدادی هلال‌احمر در پی حمله وحشیانه رژیم صهیونیستی / اسرائیل باز هم قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه را زیر پا گذاشت

به گزارش رکنا، پایگاه اطلاع‌رسانی جمعیت هلال‌احمر از حملات وحشیانه رژیم صهیونیستی به تجهیزات امدادی این جمعیت خبر داد.

در تازه‌ترین مورد، یک بالگرد امدادی هلال‌احمر که برای اعزام نیروهای عملیاتی، انتقال اقلام امدادی و امدادرسانی در حوادث مورد استفاده قرار می‌گرفت، در یکی از نقاط امدادی غیرنظامی آسیب جدی دید.

این حملات در حالی رخ داده که پیش از این نیز در تاریخ ۲۶ خردادماه، آمبولانس هلال‌احمر در حال امدادرسانی به آسیب‌دیدگان حملات رژیم صهیونیستی، هدف مستقیم قرار گرفت. در این حادثه، دو امدادگر جان خود را از دست داده و به شهادت رسیدند.

طبق قواعد حقوق بین‌الملل بشردوستانه و کنوانسیون‌های چهارگانه ژنو، حمله به غیرنظامیان، امدادگران و تجهیزات امدادی ممنوع است. با این حال، رژیم صهیونیستی با نقض مکرر این قوانین، بارها به غیرنظامیان، زنان، کودکان و امدادگران حمله کرده و حقوق بشر را آشکارا زیر پا گذاشته است.

 

 

اخبار تاپ حوادث

وبگردی