اختصاصی رکنا؛
قتل خونین در میدان شوش تهران / مردی را چاقو چاقو کردند
حوادث رکنا: درگیری در محله شوش مرد 59 ساله را به کام مرگ کشاند.

به گزارش اختصاصی خبرنگار جنایی رکنا، شامگاه سه شنبه - 31 اردیبهشت ماه - فوت مشکوک مردی 59 ساله روی تخت بیمارستانی در تهران، به مرکز فوریتهای پلیسی 110 و سپس به کلانتری 159 بیسیم گزارش شد. به دنبال این گزارش، تیمی از کارآگاهان اداره ویژه قتل به همراه بازپرس دکتر تبریزی، از دادسرای امور جنایی تهران بلافاصله راهی محل حادثه شدند.
با حضور مأموران در بیمارستان، مشخص شد که مرد میانسال در اثر سه ضربه چاقو به نواحی شکم و سینهاش جان باخته است. بررسی های اولیه حاکی از آن بود که این فرد ساعاتی پیش از مرگ، در محله شوش درگیر نزاعی شده است. طبق اطلاعات به دست آمده، مقتول با چند نفر از افراد سابقه اختلافات شخصی داشته که منجر به این قتل شده است.
با دستور بازپرس دکتر تبریزی، جسد برای تعیین علت دقیق مرگ به پزشکی قانونی منتقل شد و تحقیقات میدانی برای شناسایی و دستگیری عامل یا عاملان این قتل ادامه دارد.
-
فیلم/ دوخت پاپیون های تزئینی روی شلوارجین
ارسال نظر