پرونده اخلاقی که با شکایت دختر دانشجو از همکلاسی اش رسیدگی شد / در دادگاه کیفری یک چه گذشت؟
حوادث رکنا: پسر دانشجو که متهم است همکلاسیاش را که دانشجوی رشته داروسازی بود به خانهشان کشانده و آزار داده پای میز محاکمه ایستاد و اتهام را گردن نگرفت .
به گزارش رکنا، رسیدگی به این پرونده با شکایت دختر دانشجویی به نام صدف آغاز شد.
وی که هراسان به پلیس آگاهی رفته بود در تشریح شکایتش گفت :من دانشجوی رشته داروسازی در یکی از دانشگاههای تهران هستم. مدتی بود با یکی از همکلاسیهایم به نام سلمان آشنا شده بود و در زمینه درسی با هم صحبت میکردیم. او دیروز به من پیامکی ارسال کرد و از من خواست تا به خانهشان بروم و با هم درس بخوانیم .من که به او اعتماد داشتم به خانهشان رفتم اما او بدون توجه به التماسهایم مرا آزار داد.
با این شکایت پسر ۲۸ سال ردیابی و بازداشت شد، اما اتهام را گردن نگرفت. در حالی که کارشناسان پزشکی قانونی آزار دختر دانشجو را تایید کرده بودند سلمان در شعبه دهم دادگاه کیفری یک استان تهران پشت درهای بسته و غیر علنی محاکمه شد .
محاکمه غیرعلنی دادگاه کیفری یک
در این جلسه دختر دانشجو برای همکلاسیاش اشد مجازات خواست ، وی در حالی که اشک میریخت گفت :این پسر به وعده درس خواندن مرا به خانه شان کشاند و آزارم داد.این ماجرا تاثیر بدی در روحیه ام گذاشته. من حاضر به گذشت نیستم.
وقتی متهم روبه روی قضات ایستاد اتهام را نپذیرفت. وی گفت: من و صدف با هم همکلاسی بودیم. پس از مدتی رابطه ما با هم نزدیک تر شد، من او را به خانه مان دعوت کردم و او با میل خودش به خانه مان آمد، من اتهام را قبول ندارم.
در پایان جلسه قضات وارد شور شدند تا رای صادر کنند.
ارسال نظر