«طغرل» بهترین نقشی بود که بازی کرده‌ام

هدایتی بهترین نقش خود که در این سال‌ها بازی کرده است، را «طغرل» دانست و گفت: طغرل در پاورچین و برره و جهانگیر شاه قهوه تلخ را خیلی دوست داشتم. در قهوه تلخ مجموعه‌ این نوع نقش‌هایی که من همیشه بازی می‌کردم، کاملتر شده بود و نویسنده‌ها پخته‌تر شده بودند و ارتباط مردم هم با این دو نقش بیشتر بود.

وی ادامه داد: تیپ‌بازی کردن کار بسیار سختی است مخصوصا اینکه در کارهای مدیری باید نقش پیرمرد‌های مختلفی را تیپ سازی می‌کردم. هنوز هم کار سختی است و من جزو معدود بازیگرهایی هستم که تیپ می‌سازم و تعدادشان انگشت شمار هستند. اکبر عبدی، حمید لولایی، هادی کاظمی، جواد عزتی و رضا شفیعی جم از این دسته هستند. برایم لذت بخش است تیپ‌هایی را که ساختم در ذهن مردم مانده است و اینکه همیشه جایزه‌ام را از مردم دریافت کردم و همین برایم مهم است.

جدی‌تر از نقش‌هایم هستم!

این بازیگر Actor درباره اینکه روحیه شما چقدر به نقش‌هایی که ایفا می‌کنید، نزدیک است، بیان داشت: خلاف بیشتر نقش‌هایی که بازی کرد‌ه‌ام، روحیه خودم خیلی جدی است آنقدر که گاهی خودم از خودم عصبانی می‌شوم!

 

درباره این خبر سوالی دارید؟ در نظرات از رکنا بپرسید. پایان خبر / رکنا / کدخبر 394711
  • عراقچی: سلاح‌هایمان را به‌روز کرد‌ه‌ایم/ همزمان برای جنگ و مذاکره آماده ایم / فیلم