دلار 10 هزار تومان شد
کدخبر:
421428
لینک کپی شد
رکنا: قیمت دلار در برخی صرفیها به 10.500 تومان رسید.
کدخبر:
421428
لینک کپی شد
به گزارش رکنا، دلالان دلار در میدان فردوسی صبح امروز دلار را از ۱۱ تا ۱۳ هزارتومان خریده و از ۱۴ تا ۱۵ میفروختند اما با روشن شدن تابلوهای صرافیها باز هم قیمت افت پیدا کرد و اکنون منابع غیر رسمی خبر میدهند دلالان نرخ هر دلار آمریکا را براى فروش ١٠هزار تومان و براى خرید ٨هزار تومان اعلام کردهاند. برخی شنیدهها حکایت از آن دارد، شب گذشته نیز خرید دلار تا ۸ هزارتومان انجام شده است.
11:30: شروع رسمی کار صرافیها با دلار ١٠هزارتومانی
لحظاتی قبل (ساعت ۱۱:۳۶ دقیقه) کانال خبری اصلاحات نیوز با انتشار تصویر زیر اعلام کرد، صرافیها امروز کار خود را با دلار ١٠هزار تومانی شروع کردند.
![]()
13:06: دلار ۱۱ هزارتومانی در برخی از صرافیها
در کنار خبر اصلاحات نیوز، خبرنگار میدانی جوان آنلاین گزارش داده است، تابلوی برخی از صرافیها قیمت خرید دلار را ۱۱ هزارتومان و فروش دلار را ۱۱۵۰۰ تومان نشان میدهند.
13:41: قیمت خرید دلار در صرافیها به 10تومان رسید
کانال خبری عصر خبر در تلگرام با انتشار عکس زیر از آخرین قیمت دلار در صرفیها خبر داد. عکس زیر خرید دلار را ۱۰۵۰۰ تومان و فروش آن را ۱۲۹۹۰ تومان اعلام کرده است.
-
فیلم/ نگاهی به محله ویلایی و اروپایی علی دایی در چلک نوشهر با ویو رویایی، بهشت واقعی اینجاست / گشتی در محله ستاره فوتبال ایران
ارسال نظر