مسیح کشاورز اظهار کرد: واردکنندگان از ابتدای فروردین تا ۲۰ فروردین برنج را با ارز ۴۹۰۰ تومانی وارد کردند، اما از ۲۱ فروردین قیمت ارز ۴۲۰۰ تومان تعین شد که برای واردکنندگان مشکلاتی را ایجاد کرده است که باید فکری برای شود.

وی با بیان اینکه این موضوع موجب می‌شود تنظیم بازار Store به مشکل بخورد، افزود: ۱۰۰ هزار تن برنج با ارز ۴۹۰۰ تومانی وارد شد و مابقی باید با ارز ۴۲۰۰ تومانی وارد شود با این شیوه چگونه باید بازار تنظیم شود.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج درباره پرداخت ارز ۴۲۰۰ تومانی به واردکنندگان گفت: پرداخت ارز ۴۲۰۰ به کندی صورت می‌گیرد به طوری که به عنوان نمونه از ۳۰ پروفورم‌های ارائه شده فقط برای دو مورد ارز پرداخت شده است اگر کار‌ها به همین منوال ادامه یابد تامین برنج و تنظیم بازار با توجه به نزدیک شدن به ماه رمضان به مشکل بر خواهد خورد.

کشاورز با بیان اینکه به دلیل سیاست‌های وزارت جهاد ارز بیشتری از کشور خارج شود تصریح کرد: با ممنوعیت‌هایی که ایجاد می‌شود ناچار می‌شویم در یک بازه زمانی مشخص و محدود برنج خریداری کنیم و فروشندگان خارجی نیز از این موضوع بهره برداری کرده و هر مبلغی را که آن‌ها اعلام کنند ناچار به قبول هستیم به نوعی که زمانی برنج با ۸۵۰ دلار خریداری می‌شد اما، به دلیل همین محدودیت‌ها ناچار به خرید با قیمت ۱۲۰۰ دلار شدیم.

وی درباره میزان واردات برنج گفت: در سال ۹۶ یک میلیون ۵۰۰ هزار تن واردات صورت گرفته و در فروردین ماه امسال نیز ۶۶ هزارتن برنج به کشور وارد شده است.

دبیر انجمن واردکنندگان برنج درباره تعرفه واردات برنج نیز اظهار کرد:به دلیل اینکه قیمت‌های برنج افزایش یافته برای اینکه برنج با قیمت کمتر به دست مصرف کننده برسد تعرفه ثابت مانده است و تغییر نکرده است.برای ورود به کانال تلگرام ما کلیک کنید.

 

کدخبر: 376466 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟