رویداد استارتاپی«ایمنی، محیط زیست و احیای کار برای کارگر» در کاشان برگزار شد

به گزارش رکنا از اصفهان؛ مراسم اختتامیه رویداد استارتاپی ایمنی، محیط زیست و احیای کار برای کارگر با حضور جمعی از مسئولین شهرستان، اساتید و دانشجویان در سالن دکتر قریب دانشگاه علوم پزشکی کاشان برگزار شد. 

این رویداد به موضوعات مختلفی از جمله فناوری نانو در کاهش آلودگی‌های محیط کار، راهکارهای کاهش آسیب های ناشی از کار، کاربرد انرژی نو و تجدید پذیر در افزایش ایمنی و کاهش تهدیدهای زیست محیطی، برنامه ریزی برای کاهش مصرف و بازیافت انرژی و آب و استفاده از هوش مصنوعی برای افزایش ایمنی و احیای فرصت‌های شغلی پرداخت.

 

IMG_20250719_195233_738مجتبی راعی با اشاره به پتانسیل بالای شهرستان در زمینه نخبگان، خلاقیت و نوآوری، از مشارکت بالای شرکت‌کنندگان ابراز خرسندی نمود و آن را گامی مؤثر در جهت ترویج کارآفرینی و پیشرفت اقتصاد جامعه دانست.

فرماندار ویژه کاشان حمایت از استارتاپ‌ها را یکی از راهبردهای دولت برای مقابله با چالش‌های اقتصادی عنوان کرد و با اشاره به محورهای اصلی رویداد شامل ایمنی در کار، رفع آلودگی و حفاظت از محیط زیست، و احیای کار، بر ضرورت توجه به این مسائل در شهرستان کاشان با توجه به صنعتی بودن و وجود بالغ بر ۷۰ هزار کارگر تاکید کرد.

وبگردی