استاندار اصفهان: آماده همکاری با استان‌های روسیه در حوزه‌های صنعتی، فرهنگی و گردشگری هستیم

به گزارش رکنا از اصفهان؛ مهدی جمالی‌نژاد در دیدار با یوگنی باگدانوف معاون اول استاندار روسیه ضمن خوشامدگویی به این مقام روسی بر گسترش همکاری‌های دوجانبه در حوزه‌های اقتصادی، صنعتی، فرهنگی و گردشگری تأکید کرد.

وی با اشاره به ظرفیت‌های منحصربه‌فرد استان اصفهان، این منطقه را «منچستر شرق» نامید و گفت: اصفهان با دارا بودن ۲۲ هزار جاذبه میراث جهانی و معنوی، یکی از قطب‌های مهم فرهنگی، صنعتی و گردشگری ایران و منطقه است.

وی افزود: امروز اصفهان در حوزه‌های مختلف از جمله صنایع نساجی، فولاد، کشاورزی و دامپروری حرف‌های زیادی برای گفتن دارد و برخی از این بخش‌ها در کشور رتبه اول را به خود اختصاص داده‌اند.

 استاندار اصفهان همچنین به وجود ۲۵ زنجیره ارزش بی‌نظیر در این استان اشاره کرد و گفت: ۲ زنجیره ارزش فولاد و نساجی اصفهان در سطح منطقه بی‌نظیر است و آماده‌ایم این ظرفیت‌ها را با استان روسیه به اشتراک بگذاریم.

وی در ادامه این دیدار، از آمادگی اصفهان برای امضای تفاهم‌نامه همکاری با استان‌های کشور روسیه خبر داد و گفت: این تفاهم‌نامه با هدف عملیاتی‌سازی همکاری‌ها و دستیابی به دستاوردهای مشترک تنظیم خواهد شد و بر همین اساس پیشنهاد می‌شود،نمایندگان استان روسیه از ظرفیت‌های اصفهان در حوزه‌های مختلف بازدید کنند.

استاندار اصفهان خاطرنشان کرد: با ۱۱۳ شهر و روستا در استان، هر یک از این مناطق دارای جاذبه‌های منحصربه‌فرد در حوزه‌های کشاورزی، دامپروری، صنعت و گردشگری هستند که می‌توانند بستر مناسبی برای همکاری با روسیه باشند.

تقویت همکاری‌های ایران و روسیه در زمینه‌های تجاری، فناوری و فرهنگی با محوریت استان اصفهان

همچنین یوگنی باگدانوف معاون اول استاندار نووگورود روسیه در دیدار با دکتر مهدی جمالی‌نژاد اظهار کرد:پیرو گسترش روابط دوجانبه بین ایران و روسیه، استان اصفهان به عنوان یکی از قطب‌های مهم اقتصادی و فرهنگی کشور ایران، نقش کلیدی در توسعه این همکاری‌ها ایفا می‌کند. 

وی افزود:بر اساس گفت‌وگوهای انجام‌شده در دیدار گذشته، طرفین به دنبال تبادل اطلاعات و تجربیات در حوزه‌های مختلف از جمله بازار سرمایه، تجارت، فناوری‌های نوین و فرهنگ هستند.

معاون اول استاندار نووگورود روسیه تصریح کرد:در زمینه اقتصادی، استان اصفهان با حضور فعال تجار و دست‌اندرکاران بازار سرمایه، به تبادل محصولات در حوزه‌های فرآورده‌های جنگلی، چوب، نرم‌افزار و ماشین‌آلات می‌پردازد و این همکاری‌ها تاکنون نتایج مثبتی داشته و زمینه را برای توسعه بیشتر فراهم کرده است.

وی ادامه داد:در بخش فناوری، نیز دانشگاه‌های اصفهان به ویژه در حوزه‌های رادیو الکترونیک، هوش مصنوعی و پهپادها با مراکز علمی روسیه همکاری نزدیکی دارند. 

 این مقام روسی گفت:برنامه‌ریزی‌ها برای برگزاری مسابقات و رویدادهای مشترک در سطح بین‌المللی، از جمله المپیادهای فناوری در روسیه، در دست اقدام است و این رویدادها که مشابه برنامه‌های شناخته‌شده جهانی هستند، قرار است در ماه سپتامبر با حضور نمایندگان برجسته دو کشور برگزار شود.

گفتنی است؛این دیدار با توافق بر تقویت روابط و برنامه‌ریزی برای اجرایی‌سازی طرح‌های مشترک به پایان رسید.

  • فیلم حماسه گوگوش و بهروز وثوقی در جوکر احسان علیخانی ! / تقلید غش آور نرگس محمدی و اکبر عبدی از سکانس مشهور علی زن داری فیلم همسفر !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی