هشدار پلیس آگاهی در خصوص کلاهبرداری تحت عنوان خرید و پیش فروش آپارتمان

به گزارش رکنا از اصفهان؛ سرهنگ محمد شریفی اظهار داشت: یکی از شگردهای رایج کلاهبرداری، فروش ملک توسط افراد سودجو به صورت همزمان به چند نفر تحت عنوان پیش فروش می باشد که در این راستا کلاهبرداران از غفلت و عدم آگاهی خریداران سوءاستفاده کرده و با تنظیم قرارداد پیش فروش ملک در بنگاه های مشاور املاک اقدام به کلاهبرداری می کنند. 

وی افزود: از مهمترین دلایل وقوع این نوع کلاهبرداری ناآگاهی و سهل انگاری شهروندان در خرید و یا انعقاد قرارداد خرید آپارتمان تحت عنوان پیش فروش می باشد که لازم است شهروندان جهت افزایش سطح آگاهی و هوشیاری توصیه های پلیس را مد نظر قرار دهند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا با بیان اینکه پیش از عقد قرارداد از صحت اطلاعاتی که درباره ملک ارائه می شود و همچنین معتبر بودن بنگاه املاک مطمئن شوید، گفت: هنگام خرید ملک، زمین و آپارتمان هر دو سوی قرارداد، هم خریدار و هم فروشنده باید از وضعیت سند آگاهی داشته باشند.

وی با تاکید بر اینکه لازم است مالک یا مالکان احراز هویت شوند، تصریح کرد: سند باید به رؤیت خریدار برسد و با مشخصات ملک، زمین یا آپارتمان مطابقت داشته باشد.

این مقام انتظامی خاطرنشان کرد: هنگام انجام معامله همه افرادی که نام آن‌ها در مبایعه نامه ذکر می‌شود می بایست حتماً حضور فیزیکی داشته باشند.

وی همچنین گفت: در قسمت توضیحات مبایعه نامه تمامی شرایط طرفین قرارداد، مشخصات چک‌هایی که رد و بدل می‌شود و مبالغی که به صورت نقد واریز و پرداخت شده است می بایست نوشته شود.

سرهنگ شریفی با بیان اینکه کلاهبرداری املاک و خرید و فروش ملک با نوشتن مبایعه نامه‌های جعلی امری است شایع که بسیاری از افراد درگیر این نوع سواستفاده از املاک می‌شوند، اذعان داشت: این افراد فرصت طلب به دلیل عدم تمایل برخی افراد به گرفتن کدرهگیری اقدام به سودجویی و کلاهبرداری معاملات مسکن از فروشندگان و خریداران ملک می‌کنند.

رئیس اداره اجتماعی پلیس آگاهی فراجا همچنین گفت: بسیاری از کلاهبرداران اقدام به پیش‌فروش واحدهای آپارتمانی می‌کنند و هیچ وقت این واحدهای آپارتمانی آماده سکونت نمی‌شوند.

وی در پایان ضمن توصیه به شهروندان به اینکه از استناد به کپی مدارک ارائه شده مربوط به سند خانه، وکالت‌نامه و بنچاق خودداری کنید، تاکید کرد: در هنگام خرید خانه‌های نیمه‌ساز باید دقت فراوانی کنید، موارد فراوانی از انواع کلاهبرداری‌ها در خصوص واحدهای آپارتمانی پیش‌ساخته و نیمه‌ساز به پلیس آگاهی گزارش شده است.

  • فیلم / مهراوه شریفی نیا: بعد بازی در نقش کیمیا، 2 سال نتونستم بازی بکنم باید خودمو بازیابی میکردم تا بدونم مهراوه بدون کیمیا چه شکلی بود !

اخبار تاپ حوادث

وبگردی