قاچاقچی ماشین ظرفشویی نقره داغ شد!

به گزارش رکنا از اصفهان؛ علی اکبر مختاری گفت: پرونده قاچاق لوازم خانگی از نوع ماشین ظرفشویی به ارزش هشت میلیارد و 756 میلیون ریال در شعبه اول بدوی و ویژه رسیدگی به تخلفات قاچاق کالا و ارز تعزیرات حکومتی شهرستان شهرضا رسیدگی شد.

مدیرکل تعزیرات حکومتی اصفهان افزود: شعبه پس از بررسی مستندات موجود و ارائه نشدن مدارک قانونی، اتهام انتسابی را محرز و علاوه بر ضبط کالاهای قاچاق کشف شده، متخلف را به پرداخت هشت میلیارد و 756 میلیون ریال جزای نقدی معادل ارزش کالا محکوم کرد و جریمه وصول شد.

به گفته مختاری، مأموران پلیس امنیت اقتصادی مستقر در گلوگاه رامشه شهرضا محموله قاچاق را از یک خودرو کشف و پرونده این تخلف را برای رسیدگی به تعزیرات حکومتی ارسال کردند.

  • فیلم جگرسوز اشک‌های ستاره سادات قطبی برای پسرش از شوهر اولش/ امیرعلی: به مامانم افتخار میکنم، آقا شهرام شکیبا رو به اندازه پدرم دوستش دارم

اخبار تاپ حوادث

وبگردی