اهداف اصلاحی در صدور حکم، مد نظر مقام قضایی باشد/ نظارت الکترونیک، نوعی شیوه اجرای حکم حبس با اثرات اصلاحی زیاد است

به گزارش خبرنگار رکنا از یزد؛ غلامعلی دهشیری در نشست کاهش جمعیت کیفری، بیان اینکه، زندان تنها باید جای مفسدین و مخلین نظم و امنیت باشد، تصریح کرد: مجازات های جایگزین حبس، اثرات اصلاحی بیشتری نسبت به سایر وجوه مجازات دارد ضمن اینکه با کاهش جمعیت کیفری باعث می شود تا برنامه های خاص اصلاح و تربیت درون زندان نیز برای سایر مددجویان از کیفیت بالاتری برخوردار شود.

این مقام قضایی اظهار داشت: در زمان صدور رأی در محکمه باید به تمام ابعاد صدور حکم حبس اندیشید چراکه حکم حبس علاوه بر مجرم، می تواند اثرات بسیار مخربی را بر خانواده و اطرفیان او نیز آوار نماید.

وی با اشاره به اینکه کاهش جمعیت کیفری از تأکیدات رییس قوه قضاییه و جزء برنامه های سند تحول قوه قضاییه است، گفت: حرکت برابر موازین و سیاست های راهبردی قوه قضاییه وظیفه هر مقام قضایی است لذا باید در این مسیر همراه و همسو با مدیریت کلان قوه باشد.

دهشیری، تدبیر و مدیریت در مقابله جرائم و آسیب های اجتماعی را ضروری دانست و ابراز داشت: استفاده از عدالت ترمیمی که همیشه مورد تأکید جامعه دانشگاهی است و جلوه های آن در قانون مجازات اسلامی و آیین دادرسی کیفری آمده است مانند تعلیق تعقیب، تعویق صدور حکم و معافیت از کیفر باید به منصه عملی در آراء قضایی برسد.

یزد/سمیه گلابگیریان

کدخبر: 953469 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟