۱۵ واحد تصفیه و بسته بندی کشمش در همدان کیفی سازی شده است
رکنا: مدیرصنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان گفت: ۱۵ واحد از ۵۷ واحد تصفیه و بستهبندی کشمش استان در راستای کیفی سازی به دستگاه سورت لیرزی دستگاه ایکسری (مرتب کردن) مجهز شده است.
به گزارش رکنا از همدان، حسن محمدی روز یکشنبه در جمع خبرنگاران با اشاره به کیفی سازی واحدهای تصفیه و بستهبندی کشمش افزود: طبق برنامه ۸۰ درصد از واحدهای تصفیه و بستهبندی کشمش کیفی سازی میشود.
وی با بیان اینکه هم اینک ۲۴۰ طرح صنایع تبدیلی با پیشرفت بیش از ۵۰ درصدی در همدان در حال اجرا است ادامه داد: نیاز تسهیلاتی این تعداد طرح ۲۵ هزار میلیارد ریال است که با تامین این میزان تسهیلات در یک فرآیند سه سال میتوانیم ۲۴۰ طرح صنایع تبدیلی و غذایی دیگر به استان اضافه کنیم.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی جهاد کشاورزی استان همدان تاکید کرد: طی دو دهه گذشته در حوزه صنایع تبدیلی اقدامات مطلوبی صورت گرفته است و مسئولان ارشد استانی و کشوری رویکرد مثبتی نسبت به صنایع تبدیلی دارند.
وی با اشاره به مزایای سرمایه گذاری در صنایع تبدیلی افزود: امنیت مطلوب سرمایهگذاری در استان همدان، وجود مراکز آموزشی تخصصی در حوزههای مختلف صنایع غذایی، موقعیت خاص جغرافیایی استان و دسترسی آسان به مرزهای خارجی از ظرفیتهای استان به شمار میرود.
محمدی با اشاره به اینکه تدوین نقشه راه صنایع تبدیلی و غذایی برای اولین بار در کشور و حوزه جهاد کشاورزی از دیگر مزیتهای این صنعت در استان به حساب میآید، افزود: تدوین این نقشه ، سرمایهگذاران را با ظرفیتها و طرحهای اشباع شهرستانهای مختلف آشنا میکند.
وی درباره مشکلات صنایع تبدیلی گفت: ثبت برند یکی از مشکلات این حوزه است به طوری که زمانبر بودن این مهم سرمایهگذاران را دچار مشکلاتی کرده است.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان با بیان اینکه از دیگر مشکلات میتوان به نبود ردیف اعتباری مختص صنایع تبدیلی و تکمیلی اشاره و تصریح کرد: اختصاص ردیف بودجه کمک شایانی در توسعه این حوزه به حساب میآید.
وی تاکید کرد: تا پایان سال گذشته برای ۳۵۱ واحد صنایع تبدیلی با توان تولید یک میلیون و ۶۲۷ هزار تن و اشتغال پنج هزار و ۳۲۰ نفر با مجوز سازمان جهاد کشاورزی پروانه بهرهبرداری صادر شده است.
محمدی ادامه داد: ۱۱۵ واحد صنایع تبدیلی با توان تولید ۲ میلیون و ۸۹۴ هزار تن و اشتغال چهار هزار و ۴۸۹ نفر با مجوز صنعت، معدن و تجارت در سال پیش پروانه بهرهبرداری دریافت کردند.
وی خاطرنشان کرد: در مجموع تا پایان سال گذشته ۴۶۶ واحد صنایع تبدیلی و تکمیلی با توان تولید ۴.۵ میلیون تن انواع محصولات و ۹ هزار و ۸۰۹ شغل در استان پروانه بهرهبرداری دریافت کردند.
مدیر صنایع تبدیلی و غذایی سازمان جهاد کشاورزی استان همدان ادامه داد: ۳۵ واحد شوری و ترشی استان، صنعتی و پاستوریزه شده که در حوزه بازار پسندی اقدام درخوری است به نحوی که واحدهای موجود قدیمی با اعطای تسهیلات کیفی سازی و ظرفیت صادرات ایجاد شده است.
وی با بیان اینکه همزمان ۵۵ واحد جدید ترشی و شوری ایجاد شده است اضافه کرد: ۹۰ واحد ترشی و شوری صنعتی و پاستوریزه فعال در استان محصولات کشاورزی را فرآوری میکنند و همدان را به قطب تولید ترشی و شرویجات بدل کردهاند.
ارسال نظر