حجم ویدیو: 4.26M | مدت زمان ویدیو: 00:00:19
تبلیغات

به گزارش رکنا از رشت، رییس سازمان آتش‌نشانی رشت از اعلام سقوط یک دستگاه خودروی سواری سمند به داخل دریاچه سقالکسار به ساعت ۱۸:۵۹ امروز یک شنبه ۱۸ اردیبهشت ۱۴۰۱ به مرکز فرماندهی آتش نشانی رشت خبر داد.

شهرام مومنی با بیان اینکه سریعا ۳ تن از آتش نشانان غواص بهمراه یک دستگاه خودروی نجات به محل حادثه اعزام شدند، افزود: خوشبختانه در این حادثه سرنشینان خودرو قبل از غرق شدن از خودرو خارج شده بودند.

وی در ادامه گفت: پس از رسیدن تیم عملیاتی سریعا تیم غواصان آتش نشان نسبت به نصب بوکسل خودرو و خارج کردن خودرو به کمک یکدستگاه تراکتور محلی اقدام کردند.

شایان ذکر است: در چند ماه گذشته نیز دو حادثه مشابه سقوط خودروی پژو و پراید در تاریخ (۲۶ بهمن ۱۴۰۰) و ( ۲۹ بهمن ۱۴۰۰)  به داخل دریاچه سقالکسار رخ داد که تلفات جانی نداشت.

رشت /مرجان گودرزی 

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 778408
  • وقتی یک کودک «مرداب» گوگوش را می خواند/ اجرای متفاوتی که میلیون ها نفر را تحت تاثیر قرار داد

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات