برداشت از حساب با عنوان کمک کردن

سرهنگ "سیدموسی حسینی" گفت: در این پرونده که چندین شاکی دارد و اکثریت آنان افراد بی سواد و کم سواد می باشند که جهت دریافت وجه نقد به دستگاه های خودپرداز مراجعه می کنند و به علت عدم آگاهی لازم در استفاده از دستگاه خودپرداز از یک رهگذر عبوری کمک خواسته، رمز خود را در اختیار وی قرار داده و از وی تقاضای کمک در انجام عملیات بانکی خود را می کنند .

وی ادامه داد: متهم این پرونده نیز با در اختیار داشتن اطلاعات اولیه این افراد اقدام به فعال کردن رمز دوم کارت و یادداشت این اطلاعات کرده و پس از چند روز اقدام به خرید اینترنتی از طریق حساب شاکیان می کند.

رئیس پلیس فتا استان فارس اظهار کرد: قربانیان این پرونده که پس از گذشت مدتی متوجه موضوع می شوند با مراجعه به بانک از سرقت اینترنتی حسابشان مطلع و با مراجعه به مقام قضایی درخواست رسیدگی به پرونده خود را دارند که با توجه به استفاده از اینترنت در وقوع جرم پرونده به پلیس فتا استان فارس ارجاء که ظرف مدت کوتاهی متهم توسط کارآگاهان پلیس فتا دستگیر و تحویل قانون شد.

سرهنگ حسینی در مورد بی احتیاطی شهروندان در حفاظت از اطلاعات حساب بانکیشان هشدار داد و افزود: علی رغم هشدارهای مکرر پلیس، هنوز افراد زیادی هستندکه از دیگران برای انجام تراکنش های مالی خود توسط دستگاه خودپردازها کمک می گیرند و رمز خود را در اختیار افرادی قرار می دهند که از هویت آنها بی خبرند.

وی گفت: این امر زمینه را برای برداشت غیر مجاز توسط افراد سودجو ، فراهم می کند که لازم است شهروندان همواره این نکته را مد نظر داشته باشند که رمزهای عبور عابربانک و تلفن بانک حریم خصوصی آنان است و نباید آن را برای افراد غیر بازگو کنند.

کدخبر: 76104 ویرایش خبر
لینک کپی شد
آیا این خبر مفید بود؟