جی دی ونس: پیام مهم ترامپ به ایران چیست؟
معاون رئیس جمهور آمریکا اعلام کرد: ترامپ با انتشار ویدئویی جعلی درباره بمباران جزیره خارک، قصد ارسال پیامی هشدارآمیز به ایران را دارد.
«جی دی ونس»، معاون رئیس جمهور ایالات متحده، روز دوشنبه در پاسخ به سوالی درباره انتشار ویدئویی توسط ترامپ که به کمک هوش مصنوعی ساخته شده و بمباران جزیره خارک را نمایش می داد، اظهار داشت: ترامپ با استفاده از شبکه های اجتماعی سعی دارد پیامی خاص را منتقل کند. او اکنون مشغول ارسال پیامی به ایران است.
او در ادامه افزود: شواهد نشان می دهند که طرف ایرانی به شلیک به کشتی های تجاری ادامه می دهد. ما ابزارهای زیادی برای مقابله با چنین رفتارهایی در اختیار داریم. رئیس جمهور در تلاش است به ایران هشدار دهد که اقدامات خصمانه اش را متوقف کند، وگرنه پیامدهای جدی در انتظار آنها خواهد بود.
معاون رئیس جمهور همچنین ادعای دیگری مطرح کرد و گفت: کمبود مهمات در ارتش آمریکا به دلیل سیاست های بایدن رخ داده است، نه به دلیل عملیات نظامی علیه ایران!
او تاکید کرد: شرایط فعلی نشان می دهد که دولت بایدن مسئول کمبود تجهیزات نظامی است.
این در حالی است که ترامپ، صبح روز دوشنبه، ویدئویی کوتاه را در حساب کاربری خود در شبکه اجتماعی تروث سوشال منتشر کرد که حاوی تصاویر انفجار شدید و آتش سوزی گسترده در ذخایر نفتی جزیره خارک بود. این ویدئو به وضوح با استفاده از فناوری هوش مصنوعی ساخته شده است. به دنبال این اقدام، مدیرعامل شرکت ملی نفت ایران واکنش نشان داد و گفت: توئیت های ترامپ بیش از حد مضحک است. شرایط در جزیره خارک کاملاً آرام و مناسب گزارش شده است.
-
فیلم خلاصه بازی کورینتیانس ۰ - سانتوس ۱ / نیمار درخشان بود، سانتوس برد
ارسال نظر