پاسخ تند کمالوند به انتقادات: کمی صبور باشید!
فراز کمالوند، سرمربی خیبر خرمآباد پس از شکست تیمش مقابل پیکان اعلام کرد که با توجه به تغییرات گسترده در تیم، نیاز به زمان و حوصله بیشتری برای رسیدن به هماهنگی وجود دارد.
شکست خیبر برابر پیکان و واکنش کمالوند
تیم فوتبال خیبر خرم آباد در بازی خانگی خود مقابل پیکان با نتیجه یک بر صفر مغلوب شد. فراز کمالوند، در نشست خبری پس از بازی، عملکرد تیمش را اینگونه ارزیابی کرد: «متاسفانه نتوانستیم نتیجه مطلوبی کسب کنیم و شکست خوردیم. عملکرد ما در نیمه اول بسیار خوب بود. تا زمانیکه انرژی داشتیم، حدود دقیقه ۵۰ یا ۶۰، موفق به ارائه بازی مناسب شدیم. در نیمه نخست کاملاً بر بازی مسلط بودیم و فرصت های مسلم گلزنی داشتیم، اما از دقیقه ۶۰ به بعد، دچار افت بدنی شدیم و در نیمه دوم نمایش ضعیفی ارائه دادیم. علاوه بر مشکلات فنی، عامل اصلی شکست ما مسائل بدنی بود. هفته گذشته فشار زیادی بر تیم وارد شد، شامل یک سفر طولانی و بازی ۹۰ دقیقه ای که بیش از حد انرژی مان را مصرف کرد و اثراتش امروز ظاهر شد.»
او ادامه داد: «به تیم پیکان بابت این پیروزی تبریک می گویم و از هواداران به دلیل این نتیجه عذرخواهی می کنم. امیدوارم هرچه سریع تر شرایط تیم به حالت طبیعی بازگردد.»
نقد عملکرد تیم: تلاش برای پیروزی یا نباختن؟
در ادامه این نشست، یک خبرنگار تیم خیبر را به تلاش برای نباختن در این بازی و مسابقات گذشته متهم کرد. کمالوند در واکنش به این نقد گفت: «آیا در نیمه نخست، فقط دنبال نباختن بودیم؟ ما در نیمه اول کاملاً کنترل بازی را در دست داشتیم و چند فرصت مسلم گلزنی ایجاد کردیم. اولین ضربه به چارچوب دروازه ما به گل تبدیل شد و بعد از آن به دلیل افت بدنی، شرایط دشوار شد. طبیعی است که بازی های پر فشار و طولانی اثرات خود را به جا می گذارند، به خصوص وقتی ۱۰ نفره بازی کنید و حتی در یک مقطع از بازی به ۹ نفر تبدیل شوید.»
او افزود: «نگرانی خاصی وجود ندارد. هنوز اول راه هستیم و باید صبور باشیم. تغییرات زیادی در تیم صورت گرفته و نیاز داریم که زمان بدهیم تا بازیکنان جدید با شرایط هم خوانی پیدا کنند.»
پاسخ کمالوند به شرایط برخی بازیکنان
کمالوند در پاسخ به سوالات درباره شرایط فیزیکی برخی بازیکنان، از جمله مهدی عبدی، توضیحاتی ارائه کرد: «تعجب می کنم که چنین سوالاتی مطرح می شود، هنوز در هفته سوم هستیم و سه بازی انجام داده ایم. این اولین شکست ما بود. در این دیدار پنج بازیکن اصلی مان را در اختیار نداشتیم. برخی از بازیکنان، مثل عیسی مرادی، به دلیل مشکلات جسمی نتوانستند در ترکیب باشند؛ همچنین فرشاد محمدی مهر و ابوذر صفرزاده محروم بودند. این مسائل باعث شد که ترکیب تیم به هم بریزد. باید تحمل داشته باشیم و به بازیکنان جدید زمان بدهیم تا با تیم هماهنگ شوند.»
وی در ادامه افزود: «برنامه فشرده مسابقات، با فاصله چهار روز بین هر بازی، شرایط سختی برای ریکاوری فراهم کرده است. فرصت تمرینی زیادی نداریم و این موضوع فشار زیادی به تیم وارد می کند. امیدوارم در بازی بعدی بتوانیم عملکرد بهتری داشته باشیم.»
نظر کمالوند درباره داوری
در پایان، سرمربی خیبر درباره عملکرد داور این مسابقه گفت: «داوری در این دیدار خوب بود. آقای بیژن حیدری همیشه قضاوت مطلوبی انجام می دهند و امروز هم مشکلی در این زمینه وجود نداشت. باید انصاف داشته باشیم و زمانی که نتیجه نمی گیریم، مشکلات را به گردن داور نیندازیم. وقتی تیم نتیجه نمی گیرد، مربی تیم مسئولیت آن را می پذیرد. از بازیکنان ناراضی نیستم، آنها تلاش خود را کردند و عامل اصلی، فاصله کم بین دو بازی و افت بدنی بود. امیدوارم شرایط تیم هرچه زودتر بهبود یابد.»
-
فیلم/ اتاق خواب گرم و سنتی نعیمه نظام دوست / از تخت چوبی تا دیوار پر از عکس های خاطره انگیز
ارسال نظر