ژاله صامتی با یک اثر کمدی جدید روی صحنه
ژاله صامتی، بازیگر و کارگردان مطرح تئاتر، نمایش کمدی «سنترال پارک غربی» نوشته وودی آلن را با ترجمه ایرج سنجری از اواخر مرداد در تماشاخانه ایرانشهر روی صحنه میبرد.
ژاله صامتی کمدی جدیدی را اجرا می کند
ژاله صامتی، بازیگر و کارگردان تئاتر، پس از اجرای نمایش «ماهی رها» در سالن استاد عباس جوانمرد عمارت خانه تئاتر، اکنون در حال آماده سازی نمایشی جدید برای صحنه است. این اثر که از اواخر مرداد ماه در تماشاخانه ایرانشهر به اجرا درمی آید، نمایش «سنترال پارک غربی» نوشته وودی آلن، با ترجمه ایرج سنجری است.
نمایشی کمدی با حضور بازیگران مطرح
نمایش «سنترال پارک غربی» به عنوان یک اثر کمدی اجتماعی، که بر روابط انسانی تمرکز دارد، آماده اجرا است. ژاله صامتی که معمولاً در آثار خود نقش آفرینی می کند، این بار نیز در کنار اعضای خانواده و تعدادی از بازیگران دیگر بر روی صحنه حاضر می شود.
بازیگران این نمایش عبارت اند از لیلا بلوکات، ژاله صامتی، نادر فلاح، ایرج سنجری و نیاز سنجری، که به ترتیب ورود به صحنه ایفای نقش خواهند کرد.
اعضای تیم اجرایی نمایش
گروه اجرایی این نمایش شامل افراد زیر است:
- مدیر تولید: میثم مرادی
- دستیار اول کارگردان و برنامه ریز: یاس سنجری
- دستیار دوم کارگردان: فرانک جواهری
- طراح صحنه: مهدی هاشمی
- طراح لباس: گلاره دربندی
- طراح گریم: سمانه محمدپور
- مدیر صحنه: دنیا صنوبری
- عکاس: مهران زاقعی
- مدیر روابط عمومی: امیر پارسائیان مهر
- طراح پوستر و بروشور: مهران زاقعی
- طراح و کارگردان تیزر: مهران زاقعی
زمان و مکان اجرای نمایش
نمایش «سنترال پارک غربی» از اواخر مرداد هر شب ساعت 21:15 به مدت 100 دقیقه در سالن دکتر فرهاد ناظرزاده کرمانی تماشاخانه ایرانشهر اجرا خواهد شد.
-
فیلم / ریمیکس باشکوه از محسن یگانه و محسن چاوشی
ارسال نظر