دیومانده؛ حذف غافلگیرکننده از فهرست رئال مادرید

دیومانده از لیست تیم رئال مادرید خارج شد

دیومانده همچنان باید برای اولین حضور خود با پیراهن تیم رئال مادرید صبر کند. اگرچه بسیاری انتظار داشتند این بازیکن در دیدار جام ترسا هررا مقابل دپورتیوو لاکرونیا که چهارشنبه شب ساعت 22:30 برگزار می‌شود، اولین دقایق خود را تجربه کند، اما نام او در فهرست بازیکنان دعوت‌شده برای این مسابقه دیده نمی‌شود. این عدم حضور به یکی از موضوعات مهم لیست تیم تبدیل شده است.

2512921

در کنار دیومانده، چهار بازیکن دیگر شامل کوناته، کوکوریا، امباپه و کورتوا نیز در این مسابقه حاضر نخواهند بود. این چهار بازیکن به تازگی تمرینات خود را با تیم آغاز کرده‌اند و هنوز به شرایط بازی نرسیده‌اند. از سوی دیگر، رئال مادرید نمی‌تواند از بازیکنانی همچون شوامنی، اسنسیو، تیاگو، رودریگو، میلیتائو و مندی بهره ببرد؛ این بازیکنان در حال بهبود وضعیت جسمانی خود هستند و فعلاً دور از تمرینات گروهی قرار دارند.

حضور خریدهای تازه‌وارد

با این حال، برخی از بازیکنان تازه‌وارد این فرصت را خواهند داشت که توانایی‌های خود را به طرفداران تیم نشان دهند. نام بازیکنانی مثل دومفریس، کارلوس اسپی و برناردو سیلوا در لیست دیده می‌شود. این مسابقه به تیم رئال مادرید در آماده‌سازی بیشتر برای شروع فصل جدید و بازی مقابل اسپانیول که روز 22 آگوست برگزار می‌شود، کمک خواهد کرد.

فهرست بازیکنان برای دیدار

دروازه‌بان‌ها: لونین و سرخیو مستره

مدافعان: هویسن، ترنت، آلوارو کارراس، رودیگر، دومفریس، خوان مارتینز، لامینی و ماریو ریواس

هافبک‌ها: کاماوینگا، والورده، آردا گولر، برناردو، سسترو، لاکوستا و الکسیس سیریه

مهاجمان: وینی جونیور، اندریک، کارلوس اسپی، براهیم و دانیل یانیز

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238542
  • بازداشت عامل ایجاد بی‌نظمی در اورژانس بیمارستان برکت میانه + فیلم

اخبار تاپ حوادث