ماجرای رفت و برگشت صادقی با پرسپولیس (عکس)

بازگشت سعید صادقی به میادین پس از مصدومیت طولانی

آخرین حضور رسمی سعید صادقی در لیگ برتر فوتبال ایران به هفته سوم فصل گذشته برمی‌گردد، جایی که او 86 دقیقه برای فولاد خوزستان مقابل پرسپولیس به میدان رفت. اما مصدومیت باعث شد تا مدت طولانی از رقابت‌ها دور بماند. حالا او پس از تغییر تیم، دوباره در برابر پرسپولیس پا به زمین گذاشته است.

بازی تدارکاتی با پرسپولیس و نمایش اولیه صادقی

صادقی که عنوان یکی از مهم‌ترین خریدهای تابستانی آلومینیوم اراک را به خود اختصاص داده، در دیدار تدارکاتی پیش‌فصل برابر پرسپولیس به عنوان بازیکن تعویضی وارد زمین بازی شد. او در پست وینگر چپ به کار گرفته شد و با وجود زمان کوتاه حضورش در میدان، عملکرد قابل قبولی را ارائه داد. البته برای رسیدن به شرایط ایده‌آل و هماهنگی بیشتر، به فرصت نیاز دارد.

سوابق و نقش جدید صادقی

این بازیکن تکنیکی که سابقه دریافت عنوان بهترین پاسور لیگ برتر را در کارنامه دارد، پیش‌تر شاگرد یحیی گل‌محمدی در پرسپولیس بود و طی سه فصل حضور در این تیم، به دو عنوان قهرمانی لیگ برتر دست یافت. اما اکنون او تحت هدایت پیروز قربانی، مربی جدید آلومینیوم اراک، فعالیت می‌کند. قربانی برای بازگرداندن صادقی به روزهای اوجش تصمیمات تازه‌ای گرفته و قصد دارد از توانایی‌های این مهاجم در خط حمله بهره بگیرد.

آینده درخشان با آلومینیوم اراک

صادقی این فرصت را دارد که همچون دوران طلایی حضورش در گل‌گهر و پرسپولیس، در آلومینیوم اراک نیز مورد توجه قرار گیرد. بدون شک، پس از رسیدن به شرایط بهتر، او قادر خواهد بود به یکی از مهره‌های کلیدی تیم جدیدش تحت هدایت پیروز قربانی تبدیل شود.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1238043
  • رئیس سازمان هواشناسی کشور : به دولت درباره پیامدهای اقتصادی ال‌نینو هشدار داده‌ایم + فیلم

اخبار تاپ حوادث