ربیعی و دستیارانش از تیم تبریز جدا شدند

شب گذشته یکی از مدعیان قهرمانی لیگ ایران شاهد اتفاقات غیرمنتظره‌ای بود که به تحول مهمی در کادر مربیگری باشگاه منجر شد.

پس از جلسه‌ای میان حجت کریمی و علی محمودزاده، اعضای هیئت مدیره تراکتور، با محمد ربیعی در هتل کایا تبریز، توافق نهایی صورت گرفت تا این مربی که بعدازظهر روز گذشته در مسابقه تدارکاتی تیمش مقابل شمس آذر در قامت سرمربی روی نیمکت تراکتور حضور داشت، از سمت خود کنار برود. این تصمیم در حالی گرفته شد که او پس از پایان بازی، به محل کمپ تیم بازگشت و سفر خود را برای شروع فصل جدید با تراکتور آماده کرده بود.

ربیعی در ساعات اولیه صبح، تبریز را ترک کرد و به نوعی فعالیت حرفه‌ای خود را در شهری که با انگیزه زیادی قدم به آن گذاشته بود، پشت سر گذاشت. اکنون او به جمع مربیانی پیوسته که بدون تیم هستند.

2512121

نکته قابل توجه این است که او با همان پروازی از تبریز خارج شد که جواد نکونام در بازگشت به این شهر سوار آن شده بود. این دو مربی دو هفته پیش، در دوره حرفه‌ای لایسنس مربیگری شرکت کرده بودند؛ دوره‌ای که در آن با تجربیات مرتبط با تغییر و جابه‌جایی ناگهانی در کادر مربیگری مواجه نشدند. چنین تغییرات غیرمنتظره‌ای احتمالاً خارج از تصور هر دو نفر بود.

اصغر قربانعلی‌پور و محمد پالیزوان، به عنوان دستیاران ربیعی، او را در سفر به تهران همراهی کردند. البته هنوز مشخص نیست که آیا این دو نفر پس از تغییرات اعمال‌شده در تراکتور به کار خود ادامه خواهند داد یا نه.

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237546
  • گفتگو با 2 موبایل قاپ تهران که تک رو بودند / کشف اتفاقی باند موبایل‌قاپان در مخفیگاه زورگیران

اخبار تاپ حوادث