سومین پیروزی مورینیو با رئال مادرید در پیشفصل
رئال مادرید با هدایت ژوزه مورینیو در ادامه بازی های پیش فصل خود موفق شد با نتیجه ۲-۱ تیم فرنتس واروش مجارستان را شکست دهد و سومین برد خود را رقم بزند.
رئال مادرید به سومین پیروزی پیشفصل رسید
تیم فوتبال رئال مادرید در چهارمین بازی خود در مرحله آمادهسازی پیشفصل موفق شد سومین برد را کسب کند و با حساب ۲-۱ تیم فرنتس واروش را شکست دهد.
در این دیدار، ماریو ریواس و کارلوس اسپی گلهای رئال مادرید را به نام خود ثبت کردند تا این تیم بتواند یک برتری قابل توجه را به دست آورد. با این حال، کنان کدرو با یک ضربه دقیق توانست یکی از گلهای تیم مجارستانی را جبران کند و باعث شد دقایق پایانی بازی برای رئال مادرید چالش بیشتری ایجاد شود.
ترکیب متفاوت مورینیو در این دیدار
سرمربی رئال مادرید، ژوزه مورینیو، در این بازی ترجیح داد از بازیکنان جوان استفاده کند. ستارگان بزرگی مانند کیلیان امباپه، جود بلینگام و اورلین شوامنی در این بازی به دلیل دوران استراحت پس از جام جهانی حضور نداشتند. همچنین تیبو کورتوا، رودریگو و ادر میلیتائو نیز به دلیل مصدومیت قادر به بازی نبودند.
با این وجود، ترکیب رئال توانست عملکرد قابلتوجهی ارائه دهد و نشان دهد که تیم در مسیر مناسب برای آمادهسازی پیشفصل قرار دارد. آردا گولر از بهترین بازیکنان زمین بود و در یک ساعت نخست بازی توانست نمایش برجستهای در پست هافبک تهاجمی داشته باشد.
گلهای زیبای ریواس و اسپی
ریواس توانست در دقیقه ۴۱ نخستین گل تیمش را به ثمر برساند. پاس زیبای الکسیس سیریا از روی نقطه کرنر به داخل محوطه ارسال شد و ریواس که در نزدیکی تیر اول جایگیری کرده بود، با ضربه سری قدرتمند توپ را به گوشه پایین دروازه حریف روانه کرد.
مورینیو با آغاز نیمه دوم تصمیم به تغییرات گسترده در ترکیب گرفت و بازیکنانی نظیر وینیسیوس جونیور، برناردو سیلوا و ترنت الکساندر آرنولد را به زمین فرستاد. تنها چهار دقیقه پس از شروع نیمه دوم بود که فدریکو والورده با یک پاس دقیق توپ را به موقعیتی ایدهآل فرستاد و اسپی با یک ضربه مناسب توپ را وارد دروازه کرد و نتیجه را ۲-۰ کرد.
فرنتس واروش، بازگشت اما ناکام ماند
در دقیقه ۵۷، فرنتس واروش موفق شد یکی از دو گل عقبمانده را جبران کند. کریستوفر زاخاریاسن با حرکت دیدنی خود توپ را به کنان کدرو سپرد و این مهاجم با چرخش مناسب و شوتی دقیق، توپ را به گوشه دروازه رئال مادرید فرستاد.
با توجه به آمادگی بیشتر فرنتس واروش، به لطف انجام مسابقات لیگ داخلی و رقابتهای مقدماتی لیگ اروپا، این تیم در بیست دقیقه پایانی فشار زیادی وارد کرد تا بازی را به تساوی بکشاند. در دقیقه ۶۳، آندری لونین واکنش فوقالعادهای نشان داد و ضربه سر مهاجم حریف را مهار کرد تا رئال کماکان برتری خود را حفظ کند.
-
فیلم اولین بارش برف تابستانی در دماوند / عصر امروز کوهنوردان مشاهده کردند
ارسال نظر