رسمی: ستاره جوان فرانسوی عضوی از پاری سن ژرمن شد
مگنس آکلیوش، هافبک هجومی و پدیده 24 ساله فوتبال فرانسه، با قراردادی 50 میلیون یورویی از موناکو به پاری سن ژرمن پیوست تا خط حمله تیم پاریسی را تقویت کند.
مگنس آکلیوش به جمع بازیکنان پاریسنژرمن پیوست
پس از مدتها انتظار، قرارداد مگنس آکلیوش با باشگاه پاریسنژرمن به صورت رسمی نهایی شد. این هافبک جوان فرانسوی ۲۴ ساله، با انتقالی به ارزش تقریبی ۵۰ میلیون یورو، به جمع بازیکنان تیم پاریسی پیوست و باشگاه سابق خود موناکو را ترک کرد.
آکلیوش که از فارغالتحصیلان آکادمی موناکو به شمار میرود، طی سالهای اخیر با نمایشهای فوقالعاده خود به یکی از ستارههای اصلی خط حمله این تیم تبدیل شد. درخشش او در زمین باعث شد تا دیدیه دشان سرمربی تیم ملی فرانسه، از او برای حضور در جام جهانی ۲۰۲۶ دعوت کند.
پایان حضور در موناکو با آمار درخشان
آکلیوش، پس از انجام ۱۳۹ بازی رسمی برای موناکو و ثبت آمار ۲۳ گل و ۲۸ پاس گل، دوران حضور خود در باشگاه شاهزادهنشین را به پایان رساند و ماجراجویی جدیدی را در پاریسنژرمن آغاز کرد.
تقویت خط حمله پاریسنژرمن
پاریسنژرمن در پی جدایی چند ستاره کلیدی خود از جمله لی کانگ این و گونچالو راموس و احتمال جدایی بردلی بارکولا، اقدام به جذب این هافبک فرانسوی کرد تا قدرت خط حمله خود را افزایش دهد. طبق اعلام باشگاه، آکلیوش در این تیم پیراهن شماره ۱۱ را بر تن خواهد کرد.
-
امیر حیدری درگذشت + فیلم
ارسال نظر