پزشکیان: به ما می‌گفتند با برخی رسانه‌ها صحبت نکنید / افراد مختلف تک‌تک با ما عکس می‌گرفتند؛ زیرا می‌دانستند حق با ماست

مسعود پزشکیان، رئیس‌جمهور، با اشاره به گفت‌وگوهای رسانه‌ای خود در سفر به نیویورک گفت: با وجود توصیه برخی افراد مبنی بر انجام ندادن مصاحبه با بعضی رسانه‌ها، با رسانه‌هایی از جمله الجزیره گفت‌وگو کردیم و توانستیم دیدگاه‌های ایران را مطرح کنیم.

وی افزود: پس از این گفت‌وگوها، افراد مختلف با ما عکس می‌گرفتند، زیرا به اعتقاد ما حق با جمهوری اسلامی ایران است.

رئیس‌جمهور با اشاره به حملات انجام‌شده علیه ایران اظهار کرد: به خاک کشور ما حمله شد و حتی مدارس هدف قرار گرفتند. حمله به کودکان بی‌گناه و تکرار حملات پس از حضور نیروهای امدادی، اقدامی غیرانسانی است و قابل توجیه نیست.

پزشکیان تأکید کرد: هرچه بتوانیم واقعیت‌های رخ‌داده برای جامعه ایران را در مجامع و رسانه‌های بین‌المللی برای افکار عمومی اروپا و آمریکا تشریح کنیم، به نفع کشور خواهد بود.

وی همچنین درباره موضوع گفت‌وگوها گفت: ایران همواره اعلام کرده آماده گفت‌وگو است تا این تصور در جهان ایجاد نشود که تهران از مذاکره گریزان است. ما هر زمان پای گفت‌وگو نشستیم با فشار و حمله مواجه شدیم، اما همچنان از گفت‌وگو استقبال می‌کنیم.

رئیس‌جمهور در پایان تصریح کرد: طرف‌های مقابل نمی‌توانند با حمله و فشار، ایران و مردم ایران را به تسلیم وادار کنند.

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1253092
  • فیلم / شکل و شمایل و سرنوشت بازیگران کودک «تولدی دیگر» بعد از سال‌ها / یکی آمریکا ماند، دیگری راهی آلمان شد