داوری: دو مدیر ارشد دولت احمدینژاد در راس ساختار نظامی قرار گرفتند
رکنا سیاسی : یک فعال رسانهای نزدیک به احمدینژاد با برشمردن سوابق مدیریتی دو نفر از منصوبین رهبر انقلاب در نیروهای مسلح، ادعایی خاص را مطرح کرد.
به گزارش رکنا به نقل از فرارو، عبدالرضا داوری، با اشاره به احکام منتشرشده از سوی رهبر انقلاب، در شبکه ایکس نوشت: «با انتصابات دیروز آقا مجتبی، دو مدیر ارشد در دولت محمود احمدینژاد در راس ساختار نظامی و دفاعی جمهوری اسلامی قرار گرفتند.
سرلشکر علی عبداللهی که دیروز بعنوان رییس جدید ستاد کل نیروهای مسلح منصوب شد، از سال ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ بعنوان استاندار گیلان و سمنان در دولت نهم فعالیت میکرد و در دولت دهم، همزمان با وقایع ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲, سکاندار معاونت امنیتی و انتظامی وزارت کشور بود.
سرلشکر وحید شاهچراغی (احمد وحیدی) هم که دیروز بعنوان فرمانده کل سپاه پاسداران منصوب شد، در دولت نهم از ۱۳۸۴ تا ۱۳۸۸ به عنوان قائممقام وزیر دفاع و در دولت دهم نیز از ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۲ به عنوان وزیر دفاع حضور داشته است. »

-
فیلم/ مقایسه خانه های متفاوت نعیمه نظام دوست و مرجانه گلچین/ از چیدمان سلطنتی نعیمه تا دکور فاخر مرجانه
ارسال نظر