ادعای ترامپ: مذاکرات با ایران را بدون تنش پیش می‌بریم

به گزارش رکنا به نقل از فرارو ، آکسیوس نوشت : ترامپ در این گفت‌وگو با ادعای اینکه آمریکا تصمیم گرفته با ایران تنش‌زدایی کند، گفت: «با ایران آرام و بدون تنش برخورد

می‌کنیم. »

 رئیس‌جمهور آمریکا در ادامه مدعی شد که مذاکرات با ایران تنها به شکل محدودی انجام می‌شود و واشنگتن در حال رصد وضعیت این کشور است. 

او در توضیح این ادعا گفت: «با توجه به تورم عظیمی که ایران از آن رنج می‌برد و این حقیقت که هیچ پولی ندارد، فقط این کشور را زیر نظر داریم. »

ترامپ همچنین مدعی شد: «ایران در شرایط اقتصادی بسیار نامناسبی قرار دارد و پولی برای پرداخت حقوق سربازان خود ندارد. »

 ادعای ترامپ درباره محاصره دریایی 

 ترامپ در بخش دیگری از اظهارات خود درباره ادعای محاصره دریایی گفت: « محاصره دریایی بحران اقتصادی تهران را تشدید کرده است.» این در حالی است که اکثر گزارش‌ها از وضعیت نامطلوب قیمت سوخت در آمریکا حکایت دارند و اکثر تحلیلگران در مورد تاثیر بسته ماندن تنگه هرمز بر اقتصاد جهانی تاکید می‌کنند.

 رئیس‌جمهور آمریکا همچنین در توصیف نحوه برخورد واشنگتن با مسائل مربوط به ایران مدعی شد: «مسائل مربوط به تهران درست مانند همیشه حل‌وفصل خواهند شد؛ این شبیه به یک بازی شطرنج

 است. » 

 او در بخش دیگری از اظهارات خود مدعی شد: «کاهش قیمت نفت باعث شده مصرف‌کنندگان آمریکایی پیامدهای اقتصادی جنگ را کمتر احساس کنند. »

 ترامپ پیش‌تر نیز در گفت‌وگو با کانال ۱۲ اسرائیل مدعی شده بود: «تصمیم گرفتیم با ایران تنش‌زدایی کنیم. »

 

پایان خبر / رکنا / کدخبر 1237789
  • فیلم بازی خاطره انگیز فینال چمپیونزلیگ سال 2009

اخبار تاپ حوادث