مراکز خدمات‌دهی به ناو «جرالد فورد» هدف است/هشدار تخلیۀ نیروهای مسلح به مردم برخی مناطق دبی و دوحه

به گزارش رکنا،سخنگوی قرارگاه مرکزی خاتم‌الانبیا در اطلاعیه ای اظهار کرد: حضور ناو هواپیمابر جرالد فورد آمریکا در دریای سرخ به عنوان تهدیدی علیه جمهوری اسلامی ایران محسوب می‌گردد.

وی تأکید کرد: لذا مراکز لجستیکی و خدمات دهی به ناوگروه یاد شده در دریای سرخ به عنوان هدف نیروی مسلح جمهوری اسلامی ایران محسوب می شود.

در ادامه، نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران در اطلاعیه‌ای به افراد مقیم در مناطق مشخص‌شده در شهرهای دبی و دوحه اعلام کرد که به دلیل مخفی شدن افسران و سربازان ارتش تروریست ایالات متحدۀ آمریکا در این مناطق، این نقاط ممکن است در ساعات آینده مورد حمله قرار گیرند.

 
نیروهای مسلح کشورمان از ساکنان و افراد حاضر در این مناطق خواست هرچه سریع‌تر از این مناطق فاصله بگیرند.
 
در بخش دیگری از این اطلاعیه آمده: علیرغم هشدارهای نیروهای مسلح ایران، حاکمان شما به تروریست‌های آمریکایی پناه داده و اجازه داده‌اند از خاک شما برای حمله به ایران استفاده شود.

 

اخبار تاپ حوادث