فرمانده قرارگاه خاتم: نیروهای مسلح مصمم هستند با مدیریت تنگه هرمز دشمن را به زانو درآورند

به گزارش رکنا از قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص)، سردار سرلشکر علی عبدالهی روز یکشنبه ۲۴ اسفند ۱۴۰۴ در پیامی خطاب به ملت مقاوم و سرافراز ایران اسلامی آورده است: حضور دشمن‌شکن، شجاعانه و معنادار شما و مقاومت بی‌نظیرتان در مقابل دشمنان متجاوز آمریکایی و صهیونیستی، رسالت فرزندان شما در نیروهای مسلح و رزمندگان اسلام را برای تحمیل شکست بر دشمن زبون، بسی سنگین‌تر نموده است.

در ادامه این پیام آمده است: آگاه باشید که به فضل الهی، امروز ابتکار عمل در دست فرزندان سلحشور شما در نیروهای مسلح است. آمریکای جنایتکار باید بداند که دوران چپاول و غارت ملت‌ها در جهان به پایان رسیده است. ملت‌های منطقه بدانند که دیگر آمریکا قادر به تأمین امنیت آن‌ها نیست و نخواهد بود و حضور آمریکا تاکنون در هر نقطه از جهان جز بی‌ثباتی و ناامنی را به دنبال نداشته است.

فرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پیام خود یادآور شد: در گذشته به طور مکرر اعلام کردیم که ما آغازگر هیچ جنگی نیستیم، ولی در صورت تجاوز هر دشمنی و در هر سطحی، پایان آن را ما تعیین می‌کنیم.

سرلشکر عبدالهی در پیام خود اضافه کرد: نیروهای مسلح بر اساس تدابیر صادره از سوی فرمانده معظم کل قوا و مقام معظم رهبری حضرت آیت‌الله سید مجتبی حسینی خامنه‌ای (مدظله‌العالی) و با توکل بر خداوند متعال و پشتوانه و حمایت شما مردم عزیز، مصمم هستند تا از همه ظرفیت‌های ژئوپلیتیکی از جمله مدیریت و کنترل عبور و مرور در تنگه راهبردی هرمز استفاده کنیم و دشمنان متجاوز بر ملت و سرزمین عزیزمان ایران را به زانو درآوریم.

در ادامه پیام وی آمده است: رزمندگان باصلابت و با اراده سرشار از توکل بر خداوند متعال تاکنون ثابت کرده‌اند که قدرت پوشالی آمریکا و نیروهای نیابتی آن‌ها همچون رژیم کودک‌کش و درمانده صهیونیستی را در مسیر چالش اساسی و افول قرار داده‌اند و اعتبار کاذب جهانی آمریکا را به چالش کشیده‌اند و دشمن چاره‌ای جز تسلیم در برابر اقتدار ایران عزیز و مردم قدرتمند، بصیر و شجاع آن نخواهد داشت.

قرمانده قرارگاه مرکزی خاتم الانبیا (ص) در پایان پیام خود آورده است: به یاری خداوند متعال تاکنون به دست رزمندگان سلحشور و فرزندان شجاع شما ملت قهرمان ضربات کوبنده‌ای به دشمنان قلدر، مغرور و متجاوز وارد نموده‌ایم و به فضل الهی اطمینان داریم که پیروز میدان خواهیم بود.

اخبار تاپ حوادث