عباس عراقچی در راهپیمایی روز قدس: دشمنان خود را مجبور خواهیم کرد که به قدرت مردم ایران اعتراف کنند
رکنا: وزیر امور خارجه با اشاره به اینکه مسئول جنگ و اتفاقات تلخ منطقه آمریکا و رژیم اسرائیل است؛ تصریح کرد: با سیل میلیونی جمعیت در روز قدس مواجه هستیم و با همین قوت و قدرت ادامه خواهیم داد و دشمنان خود را مجبور خواهیم کرد که به قدرت مردم ایران اعتراف کنند.
به گزارش رکنا به نقل از ایرنا، «سیدعباس عراقچی» وزیر امور خارجه امروز جمعه ۲۲ اسفند، در حاشیه راهپیمایی روز جهانی قدس گفت: امروز روز قدس در ایران است و علیرغم حملات وحشیانهای که رژیم صهیونیستی و آمریکا همین امروز در این ماجرا انجام دادند، با سیل میلیونی جمعیت مواجه هستیم؛ نه فقط در تهران، بلکه در همه شهرها. این نشاندهنده عزم و اراده محکم ایرانیان در حمایت از جمهوری اسلامی، در حمایت از موضوع قدس، در حمایت از فلسطین و در حمایت از همه آرمانهایی است که ما در این سالها داشتهایم و ما را تا اینجا رسانده است. انشاءالله با همین قوت و قدرت ادامه خواهیم داد و دشمنان خود را مجبور خواهیم کرد که به قدرت مردم ایران اعتراف کنند.
وزیر امور خارجه در پاسخ به پرسشی درباره تبعات افزایش قیمت نفت هم گفت: قیمتهای نفت در حال حاضر رو به افزایش است. این نتیجه عملکرد آمریکا و اسرائیل در منطقه است و آنها هستند که این مصیبت را برای منطقه ایجاد کردهاند و باید پاسخگو باشند.
ارسال نظر