اولین شرط مذاکره با آمریکا از زبان بروجردی: عذرخواهی از حمله به ایران
تبلیغات

علاءالدین بروجردی، عضو کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس شورای اسلامی اظهار داشت: «بعد از جنگ تحمیلی، آمریکا نشان داد که کاملاً غیرقابل اعتماد است. حتی در بالاترین سطح، رئیس‌جمهور ترامپ نامه رسمی به مقام معظم رهبری نوشت و درخواست مذاکره کرد. مقام معظم رهبری بزرگوارانه برای اینکه به دنیا نشان دهند ایران دنبال جنگ نیست و آماده تفاهم مبتنی بر منافع متقابل است، این درخواست را پذیرفتند.» 

به گزارش دانشجو، وی افزود: «پنج دور مذاکره غیرمستقیم با آمریکایی‌ها صورت گرفت، اما در آستانه دور ششم، کشور ما مورد حمله قرار گرفت. این نشان می‌دهد آمریکا واقعاً غیرقابل اعتماد و غیرقابل اتکاست.» 

بروجردی ادامه داد: «اگر آمریکا بخواهد در مسیر جبران مافات گام بردارد، نخستین اقدامش باید عذرخواهی از حمله به ایران و جبران خسارت‌های وارده باشد. این حق قانونی ماست که مبتنی بر مقررات بین‌المللی پیگیری شود. تنها در این صورت می‌توان زمینه‌ای برای اعتمادآفرینی ایجاد کرد تا سخنان وزیر خارجه ما درباره مذاکره مجدد با آمریکا پشتوانه عینی پیدا کند.» 

عضو کمیسیون امنیت ملی مجلس در پایان خاطرنشان کرد: «من اصولاً نسبت به آمریکا خوشبین نیستم، زیرا سیاست این کشور بر پایه فریب، نیرنگ و دروغ بنا شده و این جایی برای خوش‌بینی باقی نمی‌گذارد.»

اخبار تاپ حوادث

تبلیغات
تبلیغات
تبلیغات

وبگردی